Naslovna VESTI PSI USKOČITE I URADITE NAJBOLJE ŠTO MOŽETE! – Očajna kujica je bila u...

USKOČITE I URADITE NAJBOLJE ŠTO MOŽETE! – Očajna kujica je bila u bezizlaznoj situaciji!

0
Biciklisti u akciji spasavanja psa

„Ne čekajte da neko drugi pomogne! Ako ste u prilici, uskočite i uradite najbolje što možete“ – izjavio je biciklista Kris Vilijamson pošto je sa grupom prijatelja spasao kujicu koja se nalazila u bezizlaznoj situaciji. Jednostavno, zar ne. Ipak pročitajte priču o spasavanju koje nije bilo ni malo jednostavno.

Biciklisti u akciji spasavanja psa

Kada je grupa biciklista krenula na put od Fot Vorta do Dalasa u Teksasu, nije ni slutila da postati heroji jednom psu. Posle oko 50 kilometara vožnje na jednom mostu su primetili čudnu situaciju.

PREŽIVEO KRVAVI PIR LOVACA! – Fenixova priča slama srca!

Jedna žena je stajala pored zaustavljenog automobila i panično pokušavala da skrene pažnju prolaznika i vozača. Kada su se približili čuli su je kako viče: „Tu je pas… eno, tu je pas!!!“.

Biciklisti u akciji spasavanja psa

Grupa se zaustavila i pogledala preko ivice mosta. Scena je bila neverovatna. Na uskom ispustu, nalazio se pas. Nije mogao da se vrati nazad na most, a ispust je bio toliko visok da bi skok sa njega bio ubistven. Ono što je bilo najčudnije, bila je činjenica da pas nije mogao samostalno da siđe do ispusta.

Biciklisti u akciji spasavanja psa

Biciklisti nisu oklevali. Odlučili su da pomognu ali nisu imali nikakvu opremu. Uskoro se pojavio kamionet koji je vozio jedan građevinski radnik. Biciklisti su ga zaustavili i pozajmili merdevine.

Biciklisti u akciji spasavanja psa

Pročitajte i ovo: DA NE POVERUJEŠ – Žena 173 puta pucala u svoje pse!

Ubrzo se Kris spustio na ispust. „Prvo što sam video na licu ove kujice bio je očaj. Bila je u bezizlaznoj situaciji“ Kris ju je smirio, proveo dvadesetak minuta sa njom kako bi se upoznali, a onda izvukao uz pomoć prijatelja na sigurno.

Biciklisti u akciji spasavanja psa

Pozvali su Službu kontrole životinja koja je utvrdila da pas nije mikročipovan pa nisu mogli da pronađu vlasnika. Kujici su dali ime Mo, po čuvenoj biciklistkinji Moraji Vilson koja je tragično ubijena u gradu Ostinu. Smeštena je u hraniteljski dom gde čeka novu porodicu i novi dom u kome će biti na sigurnom i voljena.

Biciklisti u akciji spasavanja psa

Šta reći… Ovi ljudi su uskočili baš kada je trebalo. Nisu mnogo razmišljali niti čekali da se pojavi neko drugi ko će da pomogne. Taj neko drugi, može da zakasni… može i da se ne pojavi…

Izvor:  ijr.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPREŽIVEO KRVAVI PIR LOVACA! – Fenixova priča slama srca!
Sledeći tekstNEVIĐENO ZLO – Ratnom veteranu, invalidu STRELOM POGODILI PSA pomoćnika!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime