Naslovna VESTI PSI URNEBESNA REAKCIJA: Ovo je najslađa reakcija bebe koja je videla psa, prvi...

URNEBESNA REAKCIJA: Ovo je najslađa reakcija bebe koja je videla psa, prvi put! (VIDEO)

0
urnebesna reakcija petface

Već smo se puno puta uverili kako su bebe i kućni ljubimci savršena kombinacija. Oni u većini slučajeva postanu najbolji prijatelji koji se nikada ne razdvajaju. Jedni od drugih uče kako biti pravi prijatelj, kako se igrati, kako se odmarati, kako pojesti celi svoj obrok i kako voleti, prenosi Index.hr.

Ako su ispunjeni svi preduslovi za suživot deteta i psa, stručnjaci kažu da ne treba sumnjati u ispravnost odluke o udomljavanju psa u dom u kojem stanuje i dete. Deca se u društvu pasa i u igrama sa psima brže razvijaju, intenzivnije napreduju i, u najbitnije, srećnija su i ispunjenija u svakom pogledu.

Čak i bebe stare samo nekoliko meseci svoj pogled zaustavljaju upravo na psu. Već u dobi od pet meseci maleni s punom pažnjom prate pseće kretanje, mahanje repom, igru, valjanje i prevrtanje po podu i ostale pseće ludosti, što pridonosi razvoju dečje pažnje te kognitivnih i emocionalnih veština.

PROČITAJTE I:

SVAKI ŽIVOT JE PODJEDNAKO VREDAN: Spasioci iz reke Bosne izvukli prestrašenog psa!

Porodica iz videa udomila je predivnog pasića. Majka je odlučila svojoj ćerkici predstaviti novog člana obitelji, a njena reakcija govori više od bilo kojih reči.

Zato da ne duživmo više, pogledajte ovaj neverovatan video i uživajte u reakciji od koje ćete zanemeti: 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.