Naslovna VESTI PSI URNEBESNO – Potrošila hiljade dolara da bi psa izlečila od prdenja, a...

URNEBESNO – Potrošila hiljade dolara da bi psa izlečila od prdenja, a onda shvatila…

0
optužen da prdi

Žena koja je želela da ostane anonimna je nedavno na internetu podelila neverovatnu priču o svom psu, ali i mužu. Naime, ova gospođa se nedeljama borila da reši problem neprijatnog mirisa koji je ispunjavao njen dom. Sve vreme je mislila da je on posledica ispuštanja gasova njenog psa.

Tajanstvena gospođa je u drugom stanju i prema njenim rečima, sada je mnogo senzitivnija na mirise koji je okružuju. Jednog dana je osetila užasan smrad i njen muž je odmah optužio psa da je prdnuo. Slučaj se sve češće događao, pa je gospođa postala sumnjičava. Mislila je da pas nije glavni uzrok njene muke.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

Međutim, patnja nesrećne žene se nastavila. Palila je mirisne sveće, tamjan – pomoći nije bilo. Pretraživala je kuću u nadi da će naći izvor smrada, ali nekako, sumnja se uvek vraćala na nesrećnog psa. Najzad su ljubimca odveli kod veterinara. Posle pregleda, veterinar je preporučio da psu promene hranu, sumnjajući da je to razlog pojačanog smrada iz creva.

Nažalost posle dve nedelje, ova intervencija nije urodila plodom. Žena je i dalje osećala težak smrad. Njen muž se priključio optužbama i ponovo su psa odveli veterinaru koji je bio zbunjen. Urađene su brojne analize i pregledi koji su na kraju doveli do toga da račun bude nekoliko hiljada dolara. Muž je sve vreme bio veoma zainteresovan za zdravlje psa i takođe pokazivao veliku zbunjenost.

SLUČAJ NIS SE NASTAVLJA: Radnicima odbijaju od plate za štetu koju naprave ulični psi! (VIDEO)

Kada su stigli rezultati svih urađenih analiza one su pokazivale da je pas savršeno zdrav. Veterinar je bio više nego iznenađen i na ivici očaja. Žena je i dalje bila uverena da je pas krivac za nesnosan smrad koji joj je izazivao stalne mučnine i povraćanje. Čak je počela da razmišlja o tome da psa izbace iz kuće. Bila je na ivici nervnog sloma. A onda je došlo do neverovatnog preokreta.

U trenutku „napada savesti“ muž je priznao. On je bio taj koji prdi i izaziva neverovatne probleme svojoj ženi. Umesto psa, on je bio izbačen iz kuće. Gospođa je izjavila: Ne smeta mi što me je lagao već to što je vodio psa kod veterinara i podržavao moje sumnje da je naš pas krivac! Svi naši prijatelji su na mojoj strani. Čak ga je i njegova majka nazvala – čist idiot!“

PET ŠOP iz Zrenjanina pomaže napuštenim životinjama! A pogledajte i kako!

Muž se iselio i boravi kod prijatelja. Morao je da sam pokrije sve troškove veterinara. Bio je kod lekara koji mu je propisao posebnu dijetu kako bi rešio problem gasova. Gospođa je odlučna da dok se ne reši problem smrada njen izabranik boravi u kućici za psa!

Izvor:  ladbible.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPAS IZMEĐU „ČEKIĆA I NAKOVNJA“
Sledeći tekstMAČKA NA PLAŽI! – Super ideja ali…

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime