Naslovna VESTI PSI SVAKA ČAST: Poznati producent usvojio psa koji boluje od neizlečive bolesti (VIDEO)

SVAKA ČAST: Poznati producent usvojio psa koji boluje od neizlečive bolesti (VIDEO)

0
SVAKA ČAST petface

U Njujorku i Los Anđelesu ove godine broj usvojenih životnja porastao je čak za 70% u odnosu na prethodnu godinu. Zbog pandemije koja ne jenjava mnogi psi dobili su šansu za novi život.

Sreća se osmehnula i pit bul-u koji je četiri godine proveo u jednom azilu u Kaliforniji.

PROČITAJTE I:

Pitanje koje muči sve vlasnike: DA LI MAČKA TREBA DA PIJE MLEKO?

DA LI SU OVO ŠTENCI ILI NE: Pronašao kutiju sa napuštenim štencima – ili zapravo ne!?

TAJNA VREMENSKE KAPSULE: Čovek otvorio 120 godina staru vremensku kapsulu i u njoj našao ovo! (VIDEO)

Pit bul po imenu Toreto je spašen sa ulice pre četiri godine od strane jednog udruženja za zaštitu životinja. Iako je sklonjen sa ulice, naredne četiri godine niko nije pitao za njega, a njegova situacija dodatno je otežana činjenicom da boluje od neizlečive bolesti. Međutim, sreća se ipak osmehnula ovom mališanu.

Majkl Levit, televizijski producent sa bogatim iskustvom u spašavanja životinja, želeo je da pomogne udruženju u kojem je Toreto živeo.

Nakon što je pogledao stranicu tog udruženja, pažnju mu je privukao Toreto, devetogodišnji pas. Nazvao je prihvatilište i dobio sve informacije vezane za ovog mališana. Saznao je da pored toga što je Toreto jedan veseo pas, ima i rak na nosu. Ali ova vest ga nije odvratila od toga baš naprotiv upravo ova činjenica dodatno ohrabrila da usvoji Toreta.

On je bio tako sladak na snimku i upravo mi je ukrao srce. Shvatio sam: „Zašto ne?“ Svi smo kod kuće. Imamo vremena da ga čuvamo. Toreto je poslušan i sasvim lako se uklopio u novi dom. Odmah smo se uklopio. Naša dva psa su ga odmah prihvatila, rekao je Majkl.

Pored novog doma, Toreta čeka i serija terapija za njegov zdravstveni problem. Majkl ističe da ovaj pas ne dobija samo pomoć, već je i on nesebično pruža.

SVAKA ČAST petface

-Sklon sam patnji i opsednutosti ozbiljnim stvarima, kao što je pandemija. To što sam mogao da se brinem i fokusiram na nešto pored sebe bilo je dobro za mene. Toreto me je podigao u ovim teškim trenucima. Želimo da mu pokažemo kako je biti voljen i koliko je život važan, dodaje Levit.

Svako želi da tokom života bude voljen. Psi osećaju ljubav koju im pružamo ali isto tako osećaju i kad je manjka. Ova priča neka nam svima bude primer kojim ćemo se voditi u životu. I bolesni psi zaslužuju da osete šta znači biti srećan. Ne odbacujte ih!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDRAGČE NIJE KRIV: Ovaj pas je zbog lažne prijave za ujed završio u ozloglašenom skloništu u Ovči!(VIDEO)
Sledeći tekstU PANICI: Amerikanci kupuju zalihe hrane za ljubimce

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime