Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Pas odbio da bude usvojen bez svog najboljeg prijatelja

Pas odbio da bude usvojen bez svog najboljeg prijatelja

0
usvojen petface

Kada je Alaina Brinton ostala bez svog starog psa, odlučila je da udomi štene i dovede ga u svoj dom, ali ono što nije znala jeste da neće završiti sa jednim, već sa dva nerazdvojna psa jer jedan nije hteo da bude usvojen bez najboljeg drugara.

usvojen petfaceUpoznajte Lusi i Salija, dve spasene kuce koje su postale najbolji prijatelji onog trenutka kada su ugledali jedno drugo. Malo je poznato o njima. Lusi je došla u prihvatilište kao ulični pas, a Sali je vraćen u prihvatilište nakon što je bila udomljen.

Pročitajte još: ROGZ: Najkvalitetniji i najveći izbor igračaka za vaše pse!

– Sali je bio samo štene tada, a Lusi, stara nekoliko godina postala mu je kao majka. Bilo je očigledno da se Sali stalno okretao ka Lusi, kako bi mu ona pokazala da li je nešto u redu ili ne. A ja nisam imala srca da ih razdvojim, rekla je Alaina.

usvojen petfaceKada premotamo sedam godina unapred, ovaj neodoljivi duo ne ide nigde jedno bez drugog. Oni su prijatelji za ceo život, zaključila je njihova presrećna vlasnica.

Pročitajte još: Istrenirajte psa da se igra sa vama

Ukoliko i vi imate nerazdvojne drugare, verujemo da obožavaju da se igraju. Stoga je potrebno da im obezbedite kvalitetne i neškodljive igračke.

usvojen petfaceBrend ROGZ je pravi izbor jer su svojim oblikom prilagođeni veličini psa i njegove vilice i napravljeni su od materijala koji neće škoditi vašim mezimcima!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.