Naslovna VESTI PSI Usvojena Belka je nestala! Vlasnica moli za pomoć!

Usvojena Belka je nestala! Vlasnica moli za pomoć!

0

Koliko loše vreme utiče na ljude, verovatno još više ga osete i naši kućni ljubimci. Upravo se prošlog ponedeljka, tokom velikog nevremena koje je zahvatilo Beograd i napravilo kolaps u gradu, desilo da jedan pas od straha od užasne grmljavine pobegne.

Belka je živela u kući sa dvorištem poslednje četiri godine, kada je Biljana usvojila. Naime, Belka je pas kojeg je njena poznanica pronašla na aerodromu u Beogradu, gde radi. U početku Belka je bila nepoverljiva i u veoma lošem stanju, ali uz mnogo strpljenja Ivana i njene kolege su joj pokazale da može da im veruje. Neko vreme vodili su računa o njoj na aerodromu, ali došli su šinteri i pokušali da je odvedu u gradski azil. Kako za Ivanu i njene kolege to nije bila opcija kada je Belka u pitanju, sklonili su je u pansion i od tog momenta počinje njena borba za traženjem stalnog doma. Dosta vremena je prošlo ali za Belku niko nije pitao, dok jednog dana Biljana nije videla njenu fotografiju i odmah rekla – uzimam je, to je moj pas!

I tako je Belka napokon našla svoj dom i svog čoveka. Koliko je uživala vidi se i na fotografijama koje su nam Biljana i Ivana poslale sa molbom da pomognemo u Belkinom pronalaženju. Naime, Belka je imala veliki strah od grmljavine i prošlog ponedeljka tokom velikog nevremena u Beogradu, pobegla je i svog dvorišta blizu ulice Pregrevica u Zemunu.

Mali Paja je bio šutiran, udario ga je auto i upucali su. On je sve preživeo i SMEJE SE!

Prema nekim informacijama poslednji put je viđena kod Meka na Bežaniji. Međutim i pored toga što je Biljana tražila, nije uspela da je nađe.

Belka je na sebi, u trenutku nestanka, imala roze ogrlicu i još jednu ogrlicu protiv buva i krpelja. Sterilisana je, čipovana i poprilično plašljiva. Srednjeg je rasta, ima krzno bež boje, sa tankim nogicama i malo krupnijim trupom. Biljana vas moli za bilo kakvu informaciju ako ste videli Belku. Kaže da će za nju otići bilo gde samo da je vrati u svoj dom.

PRETUŽNO: Goga je, nakon 12 godina, ostala bez vlasnice!

Ako imate bilo kakvu informaciju o Belki ili ste je negde videli, javite nam se porukom u inboks na stranici Petface-a, jer svi smo ujedinjeni u želji da Belka dođe svojoj kući i nastavi da uživa kao što je to bilo i u poslednje četiri godine!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstHumanitarni turnir u bilijaru za napuštene pse!
Sledeći tekstRasplet: Branka i Veta su došle u novi dom!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime