Naslovna VESTI PSI ONI SU USVOJILI PSA NA SAMRTI: Ovo je bila JEDINA ŽELJA psa...

ONI SU USVOJILI PSA NA SAMRTI: Ovo je bila JEDINA ŽELJA psa koji umire i koji nikada nije imao dom! (VIDEO)

0
usvojili psa na samrti petface

Patrik Stjuart i njegova supruga Sani od kada znaju za sebe paze na pse iz lokalnih skloništa, za koje donose hranu i brinu se o njima. Tako su i sreli psa po imeno Leonard, desetogodišnji pit bul koji nije imao tu sreću da upozna svoju stalnu porodicu i pronađe dom zauvek. 

Kada je Patrik spasao Lenija iz skloništa on je imao probleme sa kataraktom, opstrukcijom creva, problemima sa srcem i krvnim pritiskom. Međutim, Patrik je smatrao da će Leniju biti bolje ako ga udomi i brine se svakodnevno, sa svojom ženom o njemu. 

PROČITAJTE I:

NAPUŠTEN BUL TERIJER NA VRAČARU: Građani ga pronašli ispred supermarketa, A ONDA DOŽIVELI ŠOK!

Nažalost, Lenijevo staro i slabo telo nije moglo dugo da izdrži. Leniju je, ubrzo nakon udomljavanja, konstatovano da ima upalu pluća. Prognoze su bile katastrofalne, s obzirom na to da mu je nekoliko organa bilo pred otkazivanjem. Nije postojao način da se nešto učini. Par koji ga je udomio, prvi put posle deset godina života mu pružio dom, bio je istinski ožalošćen ovim što su saznali.  

S obzirom na to da je Leni čitav svoj život proveo na betonu, u svom domu je najviše voleo da se sklupča kraj Patrika na njihovoj omiljenoj fotelji. Tokom pet dana dugog zajedničkog života, Leni je obasipao svoje roditelje poljupcima i zagrljajima. Patrik i Sani su smatrali da je nepravedno što Leniju nikada nije pružen dom i ljubav koju je mogao da ima. Oni smatraju da se njegov život prerano gasi. 

Oni se nadaju da će sačuvati Lenija u svojim srcima i da će on uvek biti uz njih. 

Svi tuguju za Lenijem…

petface viber

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNAPUŠTEN BUL TERIJER NA VRAČARU: Građani ga pronašli ispred supermarketa, A ONDA DOŽIVELI ŠOK!
Sledeći tekstI DALJE ČEKA: Pas nakon 18 meseci od pogibije vlasnika i dalje ČEKA DA SE VRATI! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime