Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET SUTRA uz kućne ljubimce, zabava i za decu!

SUTRA uz kućne ljubimce, zabava i za decu!

0
uz kućne ljubimce, zabava i za decu petface

uz kućne ljubimce, zabava i za decu: Nekako nam se čini da je dvojac deca + kućni ljubimci uvek dobitna kombinacija. Osim što su benefiti odrastanja uz kućnog ljubimca ogromni, ovaj dvojac je i nepresušni izvor zabave – UVEK!

Stoga smo i ovog puta napravili fenomenalnu sinergiju, pa će sutra uz kućne ljubimce, zabava i za decu biti obezbeđena!

Dakle, svi oni mališani koji dođu na naš letnji PET PARTY, zakazan za sutra u Delta City-ju i prijave se kod nas na INFO PULTU dobijaju feeenomenalne nagrade od Ultra Centar Galaktika.

Ukoliko ćete možda sutra debitovati u ovom, novobeogradskom šoping molu, pa niste upoznati sa njegovim sadržajem – NE BRINITE! Ultra Centar Galaktika je jedinstveni zabavno – edukativni centar, u kome se nalazi muzej sa eksponatima dinosaurusa i pregledom razvoja života na planeti. Takođe, deo ovog centra je i Planetarijum, kao i radionice slikarstva, vajarstva, jezička, muzička i kreativna radionica. Iako je prevashodno namenjen deci starijoj od 7 godina, sadržaji mogu biti zanimljivi i odraslima.

uz kućne ljubimce, zabava i za decu petface

S tim u vezi, bilo nam je zadovoljstvo da ih pozovemo da budu deo našeg sutrašnjeg partijanja.

– Svako dete koje sutra bude posetilac Delta City-ja I dođe do vašeg INFO PULTA, dobija poklon karticu sa popustom od 50% na nezaboravno iskustvo uz Oculus Rift! Takođe smo pripremili I po 2 besplatna žetona za igranje igrica u našoj galaksiji, rekao nam je Mojsije iz ovog fenomenalnog centra.

Dakle, sve vam je jasno. Dobre zabave, popusta, sjajne atmosfere, žurke, muzike, hladnih pića I poslastica – za svakoga će biti po nešto! Dovedite svoje četvoronožne prijatelje na jedinstveno okupljanje, a ukoliko ih nemate – mališani će sigurni smo biti oduuuuševljeni ovom jedinstvenom galaksijom!

VIDIMO SE!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.