Naslovna VESTI PSI UŽAS KOD RIJEKE: Neko je bacio kuče u kanjon sa visine od...

UŽAS KOD RIJEKE: Neko je bacio kuče u kanjon sa visine od 8 metara!

0
uzas kod rijeke petface

Izvlačenje nije bilo nimalo lagan zadatak, teren je nepristupačan, a vatrogasci nisu znali ni kako će štene reagovati. Pas je sarađivao sjajno i nakon otprilike sat vremena sve se završilo srećno. 

Hrabri vatrogasci Jelenja kod Rijeke nisu se dvoumili ni sekunde kada su u subotu oko 19:30 sati dobili dojavu od meštana Trnovice o ostavljenom psu, bačenom uz Rječinu.

Izvlačenje nije bilo nimalo lagan zadatak, teren je nepristupačan, a nisu znali ni kako će pas reagirati. Pas je sarađivao sjajno i nakon otprilike sat vremena sve se završilo srećno.

PROČITAJTE I:

TEŽAK POKOLJ PASA LUTALICA: Neko je ubio pse i mačke lutalice u Gradačcu, SUMNJA SE NA LOVCE!

-Mladi pas od tek nekoliko meseci nalazio se u kanjonu na dubini od oko osam metara, tik do nabujale Rječine. Kako je teren dosta zahtevan meštani su se setili zvati nas u pomoć. Dvojica kolega i ja došli smo s jednim vozilom te se uz pomoć autodizalice spustili do prestrašene životinje. Kao i uvek, drago nam je da smo mogli pomoći, skromno je zaključio vatrogasac Marko Kovačić, za 24sata.hr.

Uplašeni pas nije se nimalo opirao spašavanju, šta više, mirno je sedeo čekajući ruke koje će ga izvući iz gustog i mračnog kanjona. Budući da nema ogrlicu preuzeli su ga meštani koji se trenutno brinu o slatkom ljubimcu, no na društvenim mrežama traži se neko ko bi mu pružio stalni dom.

uzas kod rijeke petface

Iz opšine Jelenje pozivaju se oni koji bi mogli nešto znati o slučaju da se jave na novosti@jelenje.hr.

Pohvalna intervencija nesebičnih vatrogasaca još jedan je dokaz kako akcije ovih hrabrih momci nisu uvek vezane uz utrčavanje u goruće zgrade. Zapravo, veći deo njihovog delovanja na terenu povezuje se s puno drugačijim aktivnostima poput ove. Nezavisno o potrebi, vatrogasci Jelenje uvek se odazovu pozivu meštana, a tako je bilo i ovog puta, kada je spašen jedan pseći život.

Izvor: 24sata.hr

petface viber

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.