Naslovna VESTI SAV UŽAS KORIDE! Evo koje STRAHOTE trpe bikovi pre nego što uđu...

SAV UŽAS KORIDE! Evo koje STRAHOTE trpe bikovi pre nego što uđu u arenu!

0

Sigurni smo da neke stvari koje ćemo napisati u sledećim redovima niste znali. Isto tako, ubeđeni smo da nećete ostati ravnodušni i imuni na nesreću koja prati sve njih! Jer, kao pravi ljubitelji životinja, znamo da vam se želudac prevrne na sam pomen borbi životinja!

U ovo slučaju u pitanju su borbe bikova! Te strašne i jezive scene retko ko može da gleda… A priča koja prati iste te borbe i više je nego ZASTRAŠUJUĆA!

JEZIV PRIZOR U AUSTRALIJI Kitovi se masovno nasukali na obalu Tasmanije, uginulo najmanje 90!

BLU IMA RUTINU NA KOJOJ BI MU MNOGI POZAVIDELI! On se svakog jutra… (VIDEO)

Pre borbe, bikovima se uši mu pune vlažnim novinama; vazelin se BIKU trlja u oči da mu zamagljuje vid; pamuk mu se ugura u nozdrve da mu otežava disanje, a igla se bode usred genitalija. Korozivna stvar se trlja i na noge kako bi mogao da izgubi ravnotežu. Sve ovo ga takođe sprečava da leži na zemlji. Dezorijentiše ga se pre nego što se okrene prema areni zatvarajući ga u uski i mračni prostor na nekoliko dana.

Kada je oslobođen, bik očajnički trči prema svetlu kao da izlazi iz dugog tunela. Smatra da se njegova patnja završila i da će biti oslobođen – umesto toga, trči u arenu da se suoči sa svojim ubicama i gomilom sadista…

Pre nekoliko dana je bio svetski dan mira. Mira neće biti dokle god mučimo životinje! Mir nećemo naći dok god ne prekinemo sa zlom, maltretiranjem jadnih i nedužnih bića!

Izvor: Blaženka Benkus/Facebook  Foto: Facebook

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZAUSTAVIMO ZLO KOJE TRPE OVE ŽIVOTINJE! Svakodnevno pate od gladi, žeđi, straha!
Sledeći tekstDa li ste ovo očekivali? Evo kako pas reaguje kada mu kažete VOLIM TE!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime