Naslovna VESTI UŽAS U SUBOTICI: Pronašli povređenu bebu divljeg zeca, čiju su majku ubili...

UŽAS U SUBOTICI: Pronašli povređenu bebu divljeg zeca, čiju su majku ubili na njene oči! (VIDEO)

0
uzas u subotici petface

Ljudi iz Udruženja Subotičke njuškice su pronašli na smrt pregaženu majku divljeg zeca u okolini Subotice. Pored nje su pronašli povređenog divljeg zeca, verovatno dete od ženke koja nije imala sreću da preživi.

-Nađena je beba divljeg zeca pored, na smrt pregažene majke. Pokupili smo je, jer joj je visila noga. Operisana je spasili smo joj nogicu, još sisa na flašicu i oporavlja se, navode iz Udruženja Subotičke njuškice za Petface.

PROČITAJTE I:

ZAMKE U BORU: Ovaj pas je živeo sa žicom u nozi, naišao na zamke, koje je nepoznato lice postavilo!

U skloništu za životinje ovog udruženja, rodila se ljubav između divljeg zeke i njegovih spasilaca. Oni se sada druže i vole, obožavaju jedni druge, a to je odlično jer divljem zeki pomaže da se oporavi od teške povrede i smrti majke, koju je najverovatnije video. 

uzas u subotici petface

-U međuvremenu se rodila ljubav između psa domaćice Nike i zeke, ističu iz Udruženja Subotičke njuškice, još jednu ljubav koju je stekao zeka, pored ljubavi radnika u tom udruženju. 

Zeka se zove Teša i svi se nadaju da će povređena noga brzo da zaraste i da će moći da se vrati u normalan ritam života. Hrani se na flašicu i prihvatio ju je. Mlad je i mora još da sisa, tako da je sada zbrinut i nema šta da brine 😀

Nadamo se boljim danima za Tešu!! 

petface viber

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.