Naslovna VESTI PSI Porodica pasa spasena iz užasa u dvorištu napuštene kuće

Porodica pasa spasena iz užasa u dvorištu napuštene kuće

0
užasa petface

Scena užasa na koju je naišla Džil Staford, urezala joj se u pamćenje do kraja života. Dok se Džil, u državi Njujork, vraćala kući od svojih roditelja, ugledala je napuštenog psa kako luta. Bez razmišljanja je zastala jer je imala utisak da je pas poziva da ga prati.

užasa petface– Očekivala sam da ću naići na vlasnike i očitati im bukvicu da je opasno ako im pas tako odluta, da ga mogu udariti kola i da im pojasnim kako mogu zaštiti svog psa. Međutim, ono na šta sam naišla, bilo je potpuno drugačije, rekla je Džil.

Pročitajte još: Kuća horora: 60 životinja spašeno je iz neljudskih uslova!

Ispostavilo se da je velikoj nevolji bilo čak 17 pasa! Šestoro odraslih i dva legla štenaca. Živeli su ispod kuće koja se raspadala i bila okružena smećem. Džil je opisala situaciju kao šokantnu. Psi su bili u jako lošem stanju – prljavi, izuzetno mršavi, sa buvama koje su gotovo jele njihovo krzno i kožu.

Džil je u pomoć pozvala službenika za zaštitu životinja. Znalo se da je vlasnik kuće umro i da su psi tako preživljavali.

-– Živeli su ispod u užasnim uslovima za prašinom, prljavštinom, vlagom. Morala sam da puzim i saginjem se kako bi ispod kuće dohvatila štence, seća se Džil.

užasa petfaceBilo je potrebno tri dana da se izvuku svi psi. Taman kad su mislili da je to to, uvideli su da ima još kučića kojima treba pomoć. Pet odraslih je bilo spremno za udomljavanje. Šesta, koja je očigledno bila majka štencima, otišla je u privremeni dom sa svojih 11 mališana.

užasa petfaceOvu porodicu pasa je usvojila Džema Rauher jer je, kako kaže, uvek osećala posebnu vezu sa životinjama koje su mnogo propatile. Keruši je dala ime Edelin. Oporavljala i dobijala na težini i brižna je bila sa svojim štencima.

Pročitajte još: Spasioci su u drvenoj kućici pronašli najtužnije biće na planeti!

Nažalost, tri šteneta nisu preživela, a ostali su se trudili da ostanu živi. Zaraženi brojnim parazitima, a jako mali da budu podvrgnuti agresivnijem lečenju, borili su se za svaki dan.

Najvažnije je bilo da su se izvukli iz pakla s početka priče.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstTUŽNE VESTI: Čivava Mojo uginula od gladi, nakon što je vlasnik zaboravio da je hrani!
Sledeći tekstHILJADU ŠEROVA: Pismo uličnog psa kog je spasio čovek: „VOLEĆU TE ZAUVEK“!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime