Naslovna VESTI PSI UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Psi i mačke umirale u najgorim mukama, otrovane sredstvom za...

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Psi i mačke umirale u najgorim mukama, otrovane sredstvom za prskanje voća! (VIDEO)

1
uznemirujuće

Neverovatan snimak osvanuo je pre nekoliko dana na društvenim mrežama kada je vlasnica jednog psa šerovala poslednje trenutke svog ljubimca. Naime, pas je otrovan, na snimku se vidi kako umire od posledica supstance koju je uneo u sebe. Video je ispunjen tugom i suzama i zaista budi neverovatne emocije.

-Mi živimo u gornjem Šušnju pored izvora u šumi.Živimo tu iz tog razloga jer imamo mačke i ose. Naš gazda je veliki ljubitelj životinja i dao nam je kuću na čuvanje. Nikom nije bilo pravo što smo došli, jer su pojedinci imali koristi od te kuće, pošto ima dosta grožđa i mandarina.U blizini kuće je izvor, a komšije ga koriste za punjenje buradi za tehničku vodu a direktno sa izvora za piće. Kad smo došli imali smo četiri psa i 11 mačaka. Ova što je na snimku, oštenila je u junu šest kučića. Uspeli smo da sterilišemo dve ženke, a ona nam je tad pobegla (u aprilu) i desilo se da se oštenila. Komšije su se bunile, jer smatraju da su psi prljave životinje i da bi ih mogli zarazit tako da su me jednostavno napadali i prietili, navela je Slavica vlasnica unesrećene životinje za portal PetFace.

UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE: U okolini Aleksinca štenci isečeni komadima stakla!

Vlasnica navodi da sn samo što ima svoje pse, nego kome god bi smetali neki psi njoj su ih ubacivali u dvorište. Takođe, kaže da su je prijavili komunalnoj policiji i oni su došli, jer kažu kako ose piju vodu sa izvora.

-To nema nikave veze, jer u dvorištu imaju vode na svakom koraku i tako da komunalna nije reagovala. Pošto se kod nas ne može doći kolima do kuće, te su komunalci parkirali na parking, a čim su komšije videle da se komunalci vraćaju od mene dočekali su ih sa galamom, zašto nisu pokupili sve moje životinje i rešili se njih, navela je Slavica.

Komunalna je, prema rečima naše sagovornice rekla meštanima da nemaju razloga za tako nešto i savetovala ih da se žale predsedniku opštine Bar, ali kad im ni to nije dalo rezultate pribegli su svojom metodom.

-Taj dan (25. avgust) sam videla da su mi tri psa umrtvljena i ne mogu na noge, a videla sam i da je neko od njih povraćao žutu tečnost. Bilo mi je sumnjivo i ćerka im je dala aktivni ugalj i infuziju. Zvali smo veterinara i on je rekao da im samo to daje i najverovatnije će se izvući. Bile su donekle dobro i jele su, ali uveče kasno ova što je na snimku dobila je napade. Ćerka je došla sa posla i celu noć smo bile budne i borile se sa njima. Dve su bile kritično dok je treća bila bolje. Pošto je bio vikend i veterinarska ne radi zamolili smo veterinarku da otvori i da nas primi, opisala je Slavica i dodala da ih je veterinarka primila u 10 sati i potvrdila njihove sumnje da su psi otrovani i to otrovom kojim se prskaju voćke.

UŽAS KOD SUBOTICE: Pored kontejnera pronađeni psi bez glave! (UZNEMIRUJUĆE)

Psi su dobili terapiju, ali prva nije izdržala i u 16 sati je umrla.

-Tad smo videli i da su nam tri mačke otrovane i njih smo poveli u 18 sati ali dve su umrle sutradan. Treći mačak je 8 dana išao na terapije i nadali smo se da će se izvući, ali i on je umro. Umrli su nam u najvećim mukama, a ništa nisu krivi. Ćerka mi je još uvek u jako lošem stanju, jer je bila vezana za njih, a plaši se da će i drugi stradati jer se izgleda taj krvnik neće smiriti dok ih sve ne likvidira, zaključila je Slavica.

Pokušajte da pronađete neko rešenje sa svojim susedima, ako vam nešto smeta razgovorom to rešite, nemojte da nedužne životinje ispašataju.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNOVO ISTRAŽIVANJE: Vlasnici sa psima godišnje prepešače 1.600 kilometara!
Sledeći tekstBRAVO: Oko 600 kornjača vraćeno u svoje prirodno stanište nakon što su zaplenjene od ilegalnih trgovaca!

1 KOMENTAR

  1. Ja sam kcerka Slavice Ostojc,kao neko u veterinarskoj struci ni sa prvom pomoci pri trovanju nisam uspjela pomoci svojim zivotinjama,ni terapije u veterinarakim ambulantama nisu ih spasile,otrov je prejak,konstantni epi napadi su ih drzali u mukama zive a nas u beznadju i agoniji.
    Osiromasili smo se jer smo izgubili 5 dragih zivotinja,za nas su zivotinje svetinje i to ne moze da razumije neko ko njje realan.Napravili smo snimaka koliko smo mogli kao i fotografija u tim trenucima,ukoliko nam budu trebali kao dokaz,iako ne volimo da objavljujemo tako nesto,ali nazalost nase zivotinje(nasa vjecna djeca) su samo jos jedan video u nizu o nasilju nad zivotinjama .
    Kad tad cu saznati ko je to napravio,javno kazem…da necu zaliti svoju mladost.Znate sta to znaci.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime