Naslovna VESTI PSI KAKVA POŽRTVOVANOST: VATROGASCI SPASLI VIŠE OD 10 PASA IZ POŽARA – U...

KAKVA POŽRTVOVANOST: VATROGASCI SPASLI VIŠE OD 10 PASA IZ POŽARA – U akciji spašavanja povređena 2 VATROGASCA (Video)

0
psi spaseni iz požara

Požar koji je zahvatio kuću u predgrađu Hjustona pretio je da preraste u katastrofu sa velikim brojem spaljenih pasa i drugih vrsta kućnih ljubimaca. Vatrogasci koji su veoma brzo reagovali suočili su se sa vatrenom stihijom i nemogućnošću da uđu u zapaljenu kuću.

psi spaseni iz požara

Požar je izbio u prepodnevnim časovima. Komšije su odmah upozorile vatrogasnu ekipu da se u kući nalazi veliki broj životinja. Vlasnik kuće je uspeo da se izvuče iz vatrom zahvaćenog doma sa lakšim povredama. Nažalost, nije imao vremena da spase leglo štenaca koji su ostali u paklenim uslovima. Zato su vatrogasci sve snage usmerili na spašavanje životinja.

BRUTALNO PRETUČEN PAS: Zoran u bolovima i sa teškim ranama spašen u poslednji čas!

psi spaseni iz požara

Sat vremena je trajalo gašenje i spasavanje životinja. Tom prilikom su dvojica pripadnika vatrogasne jedinice zadobili lakše povrede. U unutrašnjosti kuće su naišli na prepreke koje su otežavale pristup nemoćnim štencima. Tokom raščišćavanja delovi kuće su pali na njih i to je dovelo do povreda.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

KAO ŠTENE ZAVRŠIO U ŠINTERAJU, a sada vas moli za pomoć i novi korak!

psi spaseni iz požara

Srećom po životinje, požrtvovanost i hrabrost vatrogasaca je urodila plodom. Svi kučići su izvučeni iz plamena. Štenci su odmah dobili neophodnu medicinsku pomoć. Preko maski su dobijali kiseonik i vrlo brzo su se oporavili. Potom su prebačeni u lokalnu veterinarsku ambulantu u kojoj je utvrđeno da su svi u dobrom stanju. Verovatno je pomoglo to što su tako mali i što su sve vreme ležali, pa otrovni gasovi i dim nisu stigli do njih.

PREPLAŠENI PIT BUL sklonjen sa ULICE spasen od EUTANAZIJE!

Nažalost, nekoliko drugih životinja, među kojima je najviše ptica, nije preživelo vatrenu stihiju. U toku je istraga koja treba da utvrdi uzroke izbijanja požara.

Petface Viber zajednica

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.