Naslovna VESTI PSI VAŽNA ODLUKA: Zbog svog psa se odlučila da ima decu

VAŽNA ODLUKA: Zbog svog psa se odlučila da ima decu

0
važna odluka, petface

Nikol kaže da, dok je bila mala, ništa nije više želela od psa. Ipak kako su njeni roditelji po ceo dan bili na poslu, objasnili su joj da ne mogu da imaju psa, jer to zahteva puno obaveza, a i nije fer da bude po ceo dan sam kod kuće.

Kasnije, želja joj se ostvarila – njen muž i ona usvojili su Rokija, psa koga niko nije želeo. Ipak, za nju, on je bio ljubav na prvi pogled. Čim ga je uzela, kaže da joj je zaspao u krilima na putu do kuće i hrkao sat i po dok nisu stigli.

RUŽNA SLIKA BEOGRADA: Pronađen pas na 4 kilometra od centra Beograda, U SMEĆU!

Sve vreme je razmišljala o tome kako je Roki savršen pas. Uveče su ga smestili na mesto gde će spavati, ali onda je Roki počeo da cvili i laje. Prvo su pomislili da mu je možda potrebno da izvrši svoje fiziološke potrebe i izveli da napolje, ali čim su se vratili on je počeo da gricka njenog muža i da baca lopticu – želeo je da se igra, a oni su želeli da spavaju i odmore se. Kako Roki nije prestajao, te noći su malo spavali.

važna odluka, petface

Pored ovoga, svaki put kada bi otišli na posao ili negde iz kuće, Roki bi zavijao, lajao ili izvršio nuždu u svoj krevetić. Konsultovali su se i sa veterinarom i brzo shvatili da njihov pas ima veliki problem sa razdvajanjem. Ipak, veterinar im je rekao da sve to može da se reši, da će Roki biti sjajan pas, ali da je potrebno malo više rada sa njim. Što se i pokazalo tačnim.

NAJSLAĐI PAS U BEOGRADU: Verovali ili ne ali Uške je PRONAĐEN NA DEPONIJI!

Čitali su knjige, unajmljivali trenere, vaspitavali i dresirali Rokija i toliko truda ulagali u njega i sve se isplatilo. Onda joj je jednog dana mama rekla da odgajanje dece nije ovoliko teško i ne zahteva toliko truda koliko ona ulaže u Rokija.

Nikol kaže da su onda Greg i ona počeli da razmišljaju o tome i shvatili da ne može da bude mnogo komplikovanije. Ipak, kaže da ne zna šta je očekuje kada budu doneli bebu kući, a Roki shvati da on više nije baš centar njihovog sveta.

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstIMALI SU SREĆE: 3 šteneta spasena nakon pucnjave na pse u Luizijani
Sledeći tekstOVA LISICA NEMA STIDA!: Krade sa kućnog praga u centru grada

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime