Naslovna VESTI PSI VELIKI ČOVEK JOŠ VEĆEG SRCA: Slavni glumac i Marvelova zvezda udomio zlostavljano...

VELIKI ČOVEK JOŠ VEĆEG SRCA: Slavni glumac i Marvelova zvezda udomio zlostavljano štene

0
Bautista udomio napušteno štene

Bivši profesionalni rvač a danas velika glumačka zvezda poznata po filmovima Čuvari galaksije i Osvetnici, Dejv Bautista pokazao je koliko ima veliko srce. Priča počinje u trenutku kada je organizacija Humane Society pronašlo i sklonilo sa ulice tromesečno štene.

Bautista udomio napušteno štene

Štene kome su dali ime Sejdž je bilo povređeno jer mu je metalna ogrlica bila potpuno usečena u vrat. Sejdž je svoje prve dane života provodio na đubrištima pokušavajući da dođe do hrane.

Pročitajte i ovo: HITNO! HITNO! HITNO! Udaviće se!!

Bautista udomio napušteno štene

Kada su ga spasioci sklonili i započeli proces terapije i oporavka objavili su njegovu priču na društvenim mrežama. Bautista se odmah zainteresovao za ovog malog nesrećnika i ponudio nagradu od 5.000 dolara za informaciju koja bi dovela do osobe koja je ovako zanemarila i mučila štene. „Onaj ko može da zlostavlja štene mora da bude najniži oblik ljudskog bića, čisto zlo. Muka mi je.” – izjavio je Bautista.

Bautista udomio napušteno štene

Pročitajte i ovo: ŠOKANTNO, UZNEMIRUJUĆE, VARVARSKI: Snimak kineskih radnika koji u „zabranjenoj“ fabrici deru mačku

Sejdž se polako oporavljao. Bautistinoj nagradi je pridodata i suma od još 1.500 dolara koju je prikupila sama organizacija iz Tampa Beja. Potraga za nečovekom još uvek traje ali je nedavno stigla najlepša vest. „Želim da vas sve obavestim da je štene koje poznajete kao Sejdž postalo Peni Bautista. Predstavljam vam novog člana moje porodice: ozdravila je, lepa je i oporavljena.“ – objavio je na svom Instagram nalogu koji ima preko 3,5 miliona pratilaca Bautista.

Bautista udomio napušteno štene

Peni sada uživa u Bautistinom domu i društvu još dva pit bula koje je popularni glumac ranije usvojio. „Ona je sada Bautista i nikada više u životu neće biti zlostavljana. Živeće najbolji život ikada … i ona ima svoj zauvek dom”, dodao je bivši profesionalni rvač, zahvalivši se i onima koji su ranije spasli i pomogli malenoj Peni.

Izvor:  people.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.