Naslovna VESTI PSI Ono što je ova žena učinila za svog psa je za VELIKI...

Ono što je ova žena učinila za svog psa je za VELIKI RESPECT!

0
veliki respect petface

Betani Koleman prvobitno nije imala nameru da udomi još jednog psa, jer je sa dečkom Tisonom već brinula o mladom psu po imenu Rogi i dve starije mačke kod kuće.

-Tison je spomenuo da bi želeo da dobije još jednog psa i ja sam rekla: „Nema šanse“. Iznajmili smo stan u Becon Hilu, u Bostonu i već imamo dve mačke i jednog psa, rekla je Koleman.

DIRLJIVO: Žena koja je udomila psa na samrti

Ali sudbina je htela da u oktobru 2016. godine, kada je Coleman krenula sa psom Rogi u šetnju do pijace, njena ljubimica je ugledala psa, naizgled istog kao i ona – kao da su se gledali u ogledalu.

veliki respect petface

-Rogi je bila totalno, “op bejbi”! Jedno lokalno sklonište je imalo mnogo pasa za usvajanje, a samo jedan pas je izgledao kao Rogi. Sećam se kako sam zvala Tisona i rekla: „Pronašla sam psa kojeg želim spasti“, prisetila se Koleman.

Kolemanova je odlučila da psa kojeg zovu Zver – udomi. A Rogi je bila prilično uverena da su njih dvoje blizanci – odvojeni po rođenju.

-Rogi i ja smo pronašli ljubav na prvi pogled sa tim psom. Izgledao je baš kao Rogi isto krzno, oboje su mešanci (terijeri). Stalno nas pitaju da li su brat i sestra, navela je Koleman.

CEO SVET PRIČA O NJOJ: Princeza Megan Markl je sjajna žena koja je UDOMILA PSA!

Porodica se trudila da Zver nadoknadi sve vreme, koje je izgubila u azilu, bez ljubavi, igračaka, pažnje, igre,…  Iako je sada Zver porastao i duplo je veći od Rogi, Rogi i dalje misli da su bilzanci. Njih dvoje se obožavaju i prija im međusobno društvo.

-Zver je neverovatno razigran i uvek se bori za prostor sa mačkama u stanu, dok je Rogi sada malo smireniji pas, rekla je Koleman.

Porodica sada živi na Havajima, a kada su došli tamo psi su morali proći obavezni karantin. To je Kolemanovu uplašilo, jer je pomislila da je se njeni psi neće sećati. Ali kada su im psi vraćeni kao da nije prošlo ni minut od kad su bili razdvojeni.

-Naša avantura duž zemlje pokazala je da će ova mala porodica uvek biti zajedno. Cenimo svaki dan bezuslovne ljubavi koju jedni drugima pružamo, rekla je Koleman, dodajući u šali da prave svoju, malu, Nojevu barku, dve mačke, dva psa, ona i njen dečko.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.