Naslovna VESTI PSI VELIKO IZNENAĐENJE: Tražio novog, a pronašao svog starog psa

VELIKO IZNENAĐENJE: Tražio novog, a pronašao svog starog psa

0
veliko iznenađenje, petface

Za većinu ljudi ljubimci su kao članovi porodice, a njihov gubitak izaziva veliku tugu i prazninu. Prošlog septembra tako nešto dogodilo se i Delonu Pirsonu. 

Naime, njemu je ispred dvorišta ukraden ljubimac – osmogodišnji Akita. Nestanak voljenog ljubimca ostavio je veliki ožiljak na njegovom srcu i srcu njegovog sina. Ali, ove godine se dogogilo nešto sasvim neočekivano. 

ANI SE NIJE PREDALA – Pas koji je ostavljen da umre

Posle meseci i meseci neizmerne tuge, Delon i njegov sin počeli su da razmišljaju o usvajanju novog psa, koji bi im pomogao da prebole Akitu. Tako je počeo da pretražuje skolništa na internetu i naišao na nešto veoma neobično – naišao je da psa po imenu Misi u Dobšil skloništu.

Delon kaže da je to bio neverovatan tranutak. Posle toliko vremena traženja Akite, nije mogao da veruje i nekoliko puta je proveravao, gledao slike, upoređivao, mislio da je greška, ali ne, Misi je bila njegova Akita. 

veliko iznenađenje, petface

Iz skloništa su rekli da su Misi pronašli pre nekoliko godina ostavljenu zavezanu u blizini jedne perionice. Odmah su joj pružili odgovarajuću negu i privremeno je primili, dok ne dobije stalni dom. Iako je imala čip, nije bilo moguće pronaći njene vlasnike. 

U POSLEDNJI ČAS: Spasli „BAMBIJA“ iz ŠUMSKOG POŽARA

Čim ju je ugledao, Delon je odmah kontaktirao sklonište i nakon određenih provera, rekli su mu da već sutra može doći po Misi. Iako je bio oduševljen time što će se ponovo sresti, odlučio je da to bude iznenađenje za njegovog sina.

Iako je Delonu rečeno da će Misi možda trebati malo vremena da se prilagodi i vrati na staro, scena ponovnog susreta izgledala je kao iz filma sa najsrećnijim krajem.

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.