Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET SPECIJALNI GOSTI: Ova 4 psa svojim prisustvom uveličala su venčanje svojih vlasnika

SPECIJALNI GOSTI: Ova 4 psa svojim prisustvom uveličala su venčanje svojih vlasnika

2
venčanje svojih vlasnika petface

venčanje svojih vlasnika: Svaki vlasnik psa potvrdiće da njegov ljubimac svojim prisustvom boji njegov život najlepšim bojama. Takođe, svi vlasnici glasno će reći da su njihovi četvoronožni prijatelji ravnopravni članovi njihovih porodica. Upravo zato, ni najmanje nismo iznenađeni kada baš ovi mališani zauzmu centralno mesto u najbitnijim momentima naših života, a priča koja sledi u potpunosti opisuje ovu konstataciju.
Naime, Zero, Holden, Navi i Arbor bili su glavni gosti na svadbenoj ceremoniji njihovih vlasnika. Što se mladenaca tiče, drugačiji scenario nije ni bio u razmatranju.

O izabraniku svog srca, mlada Shandess Griffin, priča sa ljubavlju:

Psi su zapravo razlog zbog kojeg smo Džejson i ja zajedno. On je jedini momak koji se usudio da mi priđe pored mojih pasa. Pored toga, jedan je od retkih koji je odmah znao koje su rase u pitanju. Umesto da me pozove na sastanak, one me pozvao u šetnju sa njima. Tako da kada je došlo do venčanja, uopšte se nije postavljalo pitanje da li će moji ljubimci biti uključeni.

venčanje svojih vlasnika petface

Shandess je u svoj dom prvo uvela Zera, samojeda, a odmah nakon njega došao je i Holden, Bernski planinski pas. Ljubav prema psima, ova naočita dama je potvrdila kada je odlučila da svoje domaćinstvo ogobati i trećim psom – Navijem, australijskim ovčarom. Nakon toga, kada je već ljubav između nje i Džejsona planula, par je odlučio da bi njihova sreća bila potpuna tek kada bi im se pridružio i još jedan član. Tako je ovaj par dobio i svog prvog zajedničkog psa – Arbora, takođe Bernskog planinskog psa. Džejson, mladoženja je čak ove lepotane uključio i veridbu, a koliko je ovaj čin bio emotivan i dirljiv možete pogledati u videu koji sledi.

Kada je potom došao dan venčanja, ovi mališani su morali da opravdaju epitet posebnih gostiju. Kao što i red nalaže, toga dana psi su zablistali u svojim najboljim izdanjima. Umiveni i začešljani sa leptir mašnama, pretili su da, umesto mladenaca budu zvezde venčanja.

venčanje svojih vlasnika petface

Mlada je izjavila da je bila istinski srećna što su njeni mališani toga dana bili uz nju, da zajedno proslave ljubav. Ona kaže da su se oni sve vreme bili poslušni i da su se pokazali u najboljem mogućem izdanju. Pored toga, Zero i Holden su čak, pored mladenaca, zauzeli mesto u prvom bračnom plesu. Ona je još dodala:

Bila sam presrećna što su moji psi mogli da budu pored mene sve vreme. Ljudi iz restorana su stvarno bili predivni što su nam omogućili da mališani budu pored nas. To je ono što je učinilo ovaj dan nezaboravnim. Ostali gosti nisu bili iznenađeni ni najmanje njihovim prisustvom, čak mi je delovalo da su oduševljeni. I psi su bili razdragani i druželjubivi i čak mi je delovalo da misle da je ceo dan posvećen njima.

venčanje svojih vlasnika petface

Mi moramo da konstatujemo da stvarno fotografije izgledaju idilično, a da iz svake od njih izbija ljubav. Takođe, ne možemo, a da ne primetimo da pored toga što su primer najčistijeg prijateljstva i privrženosti, ovi mališani pored toga pažnju skreću i svojim izgledom. Za dobra i negovan izgled ljubimaca, dragi naši vlasnici, upravo vi imate i najveću odgovornost. Imajate u vidu da dobar izgled ne podrazumeva samo zadovljavanje estetskih kriterijuma, već prvenstveno vođenje računa o nezi i higijeni vaših ljubimaca. Ovo se pre svega odnosi na brigu o krznu i dlaci. Pored redovnog kupanja, ljubimce je neophodno svakodnevno četkati, kako bi se odstranila mrtva dlaka, ali i da bi se otklonile nečistoće i paraziti koje se u krznu nalaze. Ovaj zahtev je posebno izražen kod dugodlakih pasa, kao što su mališani iz naše današnje priče. Proizvod koji vam u nezi dlake može biti od velike pomoći je Furminator FoOlee, koji je veoma koristan alat za efikasno uklanjanje odumrle dlake. On se proporučuje, zato što je i veoma bezbedan i ni najmanje ne iritira kožu ljubimca, a pri tom je veoma jednostavan i lak za rukovanje. Njegovom čestom upotrebom postići ćete da vaši ljubimci svakodnevno izgledaju posebno i uredno, a da njihova dlaka bude kvalitetna i zdrava.

venčanje svojih vlasnika petface

Dakle da zaključimo – neophodno je da svakodnevno odvojite po nekoliko minuta za vašeg mališana, a budite sigurni da je on vama podredio ceo svoj život. Takođe, računajte na to da će uvek, ali uvek biti tu da isprati svaki poseban trenutak vašeg života.

Prethodni tekstHRVATSKA: 12 godina Benito je bio vezan za drvo! Sada je spasen i traži dom!
Sledeći tekstPOSLEDNJA VOŽNJA STAROG PSA: Priča koja nas je rasplakala!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime