Naslovna VESTI MAČKE NESTVARNO: Ovaj par se venčao u skloništu sa 1.100 napuštenih mačaka! (VIDEO)

NESTVARNO: Ovaj par se venčao u skloništu sa 1.100 napuštenih mačaka! (VIDEO)

0
venčao petface

Kada upoznate ovaj nesvakidašnji par, biće vam jasno zašto se venčao u skloništu sa 1.100 napuštenih mačaka! Naime, priča nas vraća tri godine unazad kada su se Louise Veronneau i Dominic Husson upoznali u najvećem kalifornijskom “no kill” skloništu za mačke! Spojila ih je ljubav prema mačkama, pa su nakon svoje trogodišnje veze odlučili da se venčaju. Naravno, osim pred „ljudskim prijateljima“, par se venčao i pred četvronožnim prijateljima i to svih 1.100 😉

– Video sam da su delimo cenimo vrednosti, rekao je Husson. “To je ljubav prema životinjama i ljudima, podjednaka“, dodao je.

Pročitajte još:

Tek venčani, mladenci otkazali medeni mesec, kako bi pronašli nestalog psa!

venčao petface

Linea Lattanzio je bila matičar na ovom nesvakidašnjem venčanju. Ona takođe gaji neverovatnu ljubav prema mačkama, i radi u jednom od najvećih skloništa za mačke u Severnoj Americi. Priznaje da je u početku bila skeptična po pitanju ovog venčanja i uopšte odabira mesta za isto!

Pročitajte još:

SPECIJALNI GOSTI: Ova 4 psa svojim prisustvom uveličala su venčanje svojih vlasnika

– Kada sam prvi put čula njihov želju, rekla sam NE, JA TO NE MOGU DA URADIM. Plašila sam se da će sve to izazvati opšti nemir u skloništu i da ću zaboraviti tekst, kroz smeh je rekla matičarka!

Na kraju, sve je ispalo baš kako treba! 😉

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.