Naslovna VESTI PSI On je VERNI PRIJATELJ devojčice sa posebnim potrebama i nalazi se u...

On je VERNI PRIJATELJ devojčice sa posebnim potrebama i nalazi se u ŠKOLSKOM GODIŠNJAKU!

0

Upoznajte radnog psa Ariel i njenu najbolju prijateljicu Hadley Jo – presladak par koji zna da je život bolji u dvoje. A svako ko ih upozna slaže se s tim.

Djevojčica i njen pas su nerazdvojni prijatelji. Dane provode razmenjujući osmehe i poljupce. Njihova divna veza više je od prijateljstva. Hadley Jo je devojčica sa posebnim potrebama, a njen verni pas joj pomaže u svemu.

SKANDALOZNO: Majmuni vezani lancima i zlostavljani zbog kokosovog mleka! (VIDEO)

– Ariel je njen alarm za napade – rekla je Heather DeVore Lange, mama Hadley Jo. – Ariel je spasila život moje kćerke upozoravajući nas da će se napad dogoditi, te smo tako bili u mogućnosti da joj damo lek u manje od dva minuta. Moj cilj je da ptužim mojoj kćerki nezavisan život koliko god je to moguće, a Ariel pomaže da se to i desi.

Zbog svoje važne uloge, Ariel prati Hadley Jo gde god krene, a to uključuje i školu. Ariel je uvek uz Hadley Jo, pa čak i na času u školi. Odmara pored nje dok uči. Ariel možda nije tiha kao drugi učenici u razredu, ali imajući u vidu koliko je važna za Hadley Jo, prihvatili su je kao svoju.

Kada je došlo vreme da se napravi godišnjak, i Ariel je bila uključena u to, a njena slika stajala je pored devojčice za koju menja svet.

NEPREPOZNATLJIV POSLE UDOMLJAVANJA: Nakon grubog i teškog života – KONAČNO SREĆA!

Za majku Hadley Jo, bio je to emotivan trenutak: – Moram priznati sa sam zaplakala. Inkluzivnost i prihvatanje moje kćerke i njenog radnog psa znači mi sve na svetu. Više sam nego zadovoljna što znam da moja kćerka i njen pas imaju još jedan dom – školu, i da su toliko voljeni. Prihvaćeni su bez obzira na svoje razlike.

Baš kao što Ariel usrećuje Hadley Jo, njih dvoje zajedno imaju isti uticaj na sve koji ih upoznaju. Kako Hadley Jo raste i uči, Ariel će biti uz nju kao njen najbolji prijatelj i životni saputnik. Oni koji ih znaju najbolje ne bi ni želeli da su stvari drugačije.

– Hadley Jo voli da kaže ljudima „Ariel me čuva,“ Ona ide gde god ide i Hadley Jo. Toliko smo srećni kao porodica što je imamo, – rekla je njena mama.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

Foto: Heather DeVore Lange

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVI STE JOJ JEDINA NADA DA PREŽIVI: Šta učiniti kada pronađete povređenu životinju?
Sledeći tekstMAČAK ODJEDNOM NESTAO! Nakon 536 dana, porodica je primila poziv…

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime