Naslovna VESTI PSI VETERINAR ZLOTVOR UBIJA PSE U ŠTIPU: Počeo da ih otima i iz...

VETERINAR ZLOTVOR UBIJA PSE U ŠTIPU: Počeo da ih otima i iz kuća?! (FOTO)

0

Žena iz Štipa napisala je na svom Fejsbuk profilu da navodno u domove ulazi ubica i ubija pse građana Štipa. Pozvala je institucije da preduzmu mere za ova zla.

– Ubica kućnih ljubimaca počeo je da vodi naše pse od kuće. Bukvalno je uzeo mog psa iz hodnika i pucao u mene strelom. Gde u institucijama postoji zakon koji sprečava ovog ubicu? Nazvao me k*rvom i svakakvim ružnim rečima. U Štipu postoji veterinar K. „Ubica, čudovište ulazi u naše domove i ubija naše pse, a ja sam se prijavio policiji i nije mi dao psa, prikupio je još pet pasa za koje je rekao da će ih ubiti. Prijavila bih ga da mogu, imam porodicu, a on je radio u policiji. Može da me ubije i ne odgovara  – piše zabrinuta žiteljka Štipa na svom Fejsbuk profilu, deleći ove fotografije i video snimke:

ULIČNI PAS PREKINUO PREDSTAVU kako bi POMOGAO “povređenom” neznancu! (VIDEO)

VETERINAR ZLOTVOR UBIJA PSE U ŠTIPU: Počeo da ih otima i iz kuća?! (FOTO)

Jedan sat života psa na lancu – pakao koji ne biste poželeli ni najvećem neprijatelju!

Očekivano, diskusija na tu temu razvila se nakon ove objave na Tviteru, nakon čega su mnogi napisali da se to već godinama dešava u gradu.

„K. M napada pse u Štipu, ovo traje već godinama. Ubija sve što nađe pred sobom, pa je počeo da ih uzima iz kuća. Niko ga nije uklonio, ni VMRO ni SDSM. Šta čoveka čini tako snažnim? „Zašto mu dozvoljavate da guta javni novac?“, Napisao je korisnik Tvittera Trpana (@NatalijaaaT) i dodao: „Prošle godine je ubio Brendu, pa je pretio aktivisti koji ga je prijavio. Vrebao ju je. Klasični manijak. Danas je verbalno napao ženu i pretio joj. Nije se plašio prijave, prešao je sve granice, danas je ulovio 9 pasa, jedan već spava. Na osnovu čega je zaključio da ove pse treba uspavati? Postoji zakon! ”

VETERINAR ZLOTVOR UBIJA PSE U ŠTIPU: Počeo da ih otima i iz kuća?! (FOTO)

Da li će neko reagovati na optužbe ovih ljudi? Da li će neko bar pokušati da istraži šta je istina i o čemu se zapravo radi? Ili su institucije potpuno zatajila a zlo raste sve više?

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

Izvor: Sloboden pečat

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.