Naslovna VESTI PSI Policajaci spasili psa, koji je vezan lancem visio iz automobila!

Policajaci spasili psa, koji je vezan lancem visio iz automobila!

0
vezan lancem petface

Kada su ugledali psa koji je vezan lancem za automobil i to sa spoljašnje strane, tako da je visio, ostali su nemi. Ali, uprkos prvoj reakciji, odmahs u priskočili u pomoć!

Naime, heroji ove akcije su narednik Džejson Legleiter i policajac Vejd Hemond, a radnja ove priče nas vodi u Kansas. Kako kažu, nisu ni slutili šta ih čeka iz poziva jedne sugrađanke!

Pročitajte još:
Ova četiri dečaka oslobodila su vezanog psa i pružila mu šansu za novi dom!

vezan lancem petface

– Nakon hapšenja osumnjičenog, obavešteni smo o jednom strašnom zločinu. Pas je bio vezan lancem  i bukvalno je visio sa druge strane automobila, ispričao je jedan od policajaca!

Pročitajte još:
KNJAŽEVAC: Tijana spasila psa koga su vezanog za zaprežna kola vukli po gradu!

Odmah su pojurili ka psu, ali u prvi mah izgledalo je kao da su zakasnili. Pas je, činilo se, već bio mrtav! Hemond je odmah skinuo lanac i počeo da pritiska psa, ne bi li ga oživeo! Štene je, nekim čudom, počelo da pokazuje znake života!

vezan lancem petface

– Dali smo mu vode i mnogo maženja, a nekoliko minuta kasnije to je bilo novo štene! Po nekim našim procenama, vlasnik je vezao psa u automobilu, a on je pokušao da iskoči i dogodilo se ovo. Čuli smo da mačke imaju devet života, a ovaj pas je izgleda zarobljen u telu mačke, kroz smeh su rekli policajci!

Nadležni nisu želeli da komentarišu ništa u vezi sa slučajem, samo su izdali sopštenje koje je glasilo: Svi dokazi su prikupljeni i na tužiocu je da li će pokrenuti spor ili ne.

BRAVO!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstURADI SAM: Napravite igračke za svoje ljubimce!
Sledeći tekstBIOGANCE DENTI FRESH: Brinite o zubima vaše mačke na potpuno prirodan način!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime