Naslovna VESTI PSI ZAVEZANA I NA KRATKOM LANCU: Surovi vlasnik je ostavio i otišao u...

ZAVEZANA I NA KRATKOM LANCU: Surovi vlasnik je ostavio i otišao u drugi grad!

0

Početak nedelje je, a mi se svi nadamo da će ova proći bolje od prošle. Nadamo se da će se smanjiti broj ostavljenih, napuštenih, maltretiranih životinja.

Iskreno verujemo da će se pojedinci POSTIDETI svog ponašanja kako zbog našeg pisanja o brojnim slučajevima lošeg postupanja prema životinjama, tako i zbog vaših kritika ali i delanja, akcija, priskakanja u pomoć.

UBIJENA NAJPOZNATIJA GORILA U UGANDI: Ubicama preti DOŽIVOTNI zatvor!

Sada imamo slučaj napuštene ženke rase kane korso koja je stara skoro tri godine. Ona se nalazi u Crnog Gori. Njen vlasnik se preselio u grad, a po njegovim rečima, ne zna gde će sa njom, pa se dosetio i ZAVEZAO JE ZA DRVO u dvorištu škole! Činilo mu se najlakše da to uradi, ne razmišljajući o šoku koji ovaj pas doživljava.

Ona je na tom mestu vezana više od mesec dana, na kratkom je lancu, i potpuno je sama! Ona na ovom i ovakvom mestu nema dovoljno hlada, a mi se pitamo kako će preživeti vrućine koje dolaze?

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

Prema pisanju na jednoj Fejsbuk grupi, vlasnik bi je poklonio nekome ko bi je čuvao kako treba! Kakva ironija kada samo pogledate kako je on čuva…

ČUDNA DIJETA: Ova mačka po ceo dan jede kartonske kutije! (VIDEO)

Ovaj prelepi i predivni pas je čipovan, vakcinisan, sterilisan, ima sve potrebne papire… Ona je jako mazna i željna pažnje…

Ukoliko želite da je udomite, obratite se ljudima sa Fejsbuk stranice RUKA-ŠAPI .  Tamo možete detaljnije da se raspitate o svemu.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstUBIJENA NAJPOZNATIJA GORILA U UGANDI: Ubicama preti DOŽIVOTNI zatvor!
Sledeći tekstMEDA SPAŠEN IZ POŽARA: Zadržite suze, njegova reakcija će vas RASPAMETITI! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime