Naslovna VESTI PSI VIDEO: Vezao psa za motor, pa ga vukao po asfaltu!

VIDEO: Vezao psa za motor, pa ga vukao po asfaltu!

0
vezao psa petface

Pre nego što počnemo da pišemo bilo šta o ovom slučaju, podsetićemo da je danas dan pasa – dan kada treba da im zahvalimo za sve što čine dobro za nas, što su uvek tu kada nam je teško, loše, što nas oraspolože i dokazano POZITIVNO UTIČU na naše zdravlje!

Ovom čoveku, očigledno nijedan od ovih razloga nije bitan!

Naime, zastrašujući snimak zabeležen je na Tajvanu, a na njemu malo je reći OKRUTNOST! Jang, kako se preziva ovaj nasilnik, je vezao psa za motor, i vuče ga po asfaltu! Kada je ovaj snimak dospeo do policije, koja je odmah saslušala muškarca, a on je objasnio da je to njegov pas i da ga on redovono tako “šeta”!

Žena koja je bila u automobilu pored kojeg je motor prošao snimila je ceo incident i objasnila da je sve to uživo izgledalo još strašnije. Pas je proklizavao, pokušavao da se uspravi, ali njegov vlasnik je sve više ubrzavao. Na kraju se pas predao i vlasnik ga je nemilosrdno vukao po putu…

vezao psa petface

Ljudi koji su snimili kako je vezao psa za motor, kako bi predali dokaz policiji, u jednom trenutku su i izašli iz automobila, pokušavajući da zaustave motociklistu! Međutim, ni na njihove povike “Pas će ti umreti”, on se nije obazirao.

Tek kasnije je shvatio da pas ne može da hoda, pa je stao, odvezao ga i nastavio da ga vozi na prednjem delu motora.

Lokalna organizacija za zaštitu životinja takođe je preuzela brigu o ovom slučaju zlostavljanja. Pas je prošao sa nekoliko ogrebotina i lakših povreda, a kako su najavili – vlasnik će biti kažnjen ako se utvrdi da je namerno izazvao povrede psa.

Pogledajte okrutni video!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstItalijanski heroj: Pas Rudi predosetio zemljotres i vlasnici Ani spasio život!
Sledeći tekstTRAINER: Hrana obogaćena antioksidantima za dug život!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime