Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Vi volite svog ljubimca, ali ko ih to mrzi?

Vi volite svog ljubimca, ali ko ih to mrzi?

1
macka se cese petface

Kao i vi, buve prosto obožavaju mačke! Njihovo omiljeno stanište je nežno i toplo krzno va[e ljubimice. Osim ujeda, koji je za macu jako neprijatan, buve su uzročnici alergijskog dermatitisa i iritacije kože zbog alergena iz pljuvačke buve.
Najveći problem je to što buve koje možete uočiti golim okom predstavljaju samo 5% buva koje su se nastanile na vašoj maci. Preostalih 95% ove neželjene populacije čine larve, jaja i lutke. Samo jedna buva koju smo uočili na životinjici predstavlja čitavu armiju buva u razvoju! Ovi neželjeni paraziti prisutni su tokom cele godine, tako da opasnost od njih neprestano vreba!

biospotix ogrlice za macke petface

U ekspanziji proizvoda koje pet industrija nudi nalaze se i oni koji uništavaju ove parazite, ali mogu uticati i na kožu vaše mezimice. Naša preporuka je Biospotix Ogrlica za mačke i mačiće na bazi bilja koja mirisom odbija buve, krpelje i ostale parazite! Stavite ogrlicu mački oko vrata i presecite deo koji je višak. Njega možete staviti na mesto na kome ona spava ili provodi najviše vremena.
Dobra stvar je i to, što osim četvoromesečne zaštite koju će pružiti vačoj maci, ova ogrlica je i odličan modni detalj! Spojićete lepo i korisno!

Prethodni tekstSENTA: Miloš (19) mučio i osakatio OSAM pasa mešanaca!
Sledeći tekstKAMERE USNIMILE: Izbacio štene, kamere usnimile regitraciju automobila!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime