Naslovna VESTI PSI VIDELE SU SE KOSTI – Danima se mučila pre nego što...

VIDELE SU SE KOSTI – Danima se mučila pre nego što se neko smilovao.

0
Videle su se kosti

Nesreća u kojoj automobilom udarite psa koji pretrčava put može svakom da se dogodi. Međutim, ne zaustaviti se i ukazati pomoć psu je nedopustivo. Još gore se dogodilo štenetu po imenu Lil Fandžun koje je neko udario automobilom, a potom ga bacio kraj puta. Iz polomljenih nogu su se videle kosti.

videle su se kosti

Vreme je prolazilo a nemoćno štene je patilo. Nemoguće je zamisliti bolove, strah i očaj koji je preživelo. Najzad, neko je primetio maleno telo kraj puta i obavestio Detroitsku službu za kontrolu životinja. Oni su sa volonterima skloništa za životinje Bark Nation došli na lice mesta kako bi pomogli povređenom psu.

Pročitajte i ovo: OKRUTNO MUČENJE – Mače potopili u farbu i ostavili da umre u mukama!

Pogled na izmučeno štene ih je slomio. Iz polomljenih nogu su virili ostaci kostiju, štene je bilo na ivici snage. Trpelo je bolove i bilo poptuno iznemoglo bez vode i hrane. Kada je primljeno u veterinarsku kliniku, veterinari su bili veoma pesimistični.

videle su se kosti

Pregled je pokazao da su tkivo nogu kao i krajevi kostiju kosi ju se videli bili potpuno nekrotizovani. To je značilo da je štene u tom stanju patilo više dana. Nažalost, to je značilo da će noge najverovatnije morati da se amputiraju. Ali, najvažnije je bilo da se ono stabilizuje i pripremi za tešku operaciju.

videle su se kosti

Započela je agresivna terapija antibioticima kako se infekcija ne bi proširila. Lin Fandžun je dobila lekove protiv bolova, prikačena je na infuzione rastvore kako bi povratila snagu. Stanje je bilo kritičo i veterinari su narednih dana provodili vreme sa njom pazeći na svaki trenutak njenog oporavka.

Pročitajte i ovo: VRISAK IZ BLATA – Spasli psa iz smrtonosne klopke!

Lili Fandžun je posle tri dana pokazala da je borac. Počela je da se oporavlja i sada čeka stravičnu operaciju. Ostaće bez obe noge. A nije tako moralo da bude. Da je vozač koji ju je udario odmah potražio pomoć i prevezao je kod veterinara njene noge su mogle da budu spašene.

videle su se kosti

Lili Fandžun ima budućnost. Veterinari i spasioci su odlučni da joj pruže svu pomoć i podršku kako bi nastavila život. Veliki broj ljudi je poslao pomoć i pokazalo želju da uzmu jadnog psa posle operacije i oporavka da počne novi život u ljubavi i sigurnosti i uz podršku da se prilagodi novim uslovima.

Izvor:  pet-sitting.gr

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOKRUTNO MUČENJE – Mače potopili u farbu i ostavili da umre u mukama!
Sledeći tekstVELIČANSTVEN ISPRAĆAJ! Evo kako treba da se ode u penziju!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime