Naslovna VESTI PSI PAS KOJI SE VIŠE NE SMEJE: Da li je Goldi ŽIVO BIĆE...

PAS KOJI SE VIŠE NE SMEJE: Da li je Goldi ŽIVO BIĆE ili stara, nepotrebna KUTIJA?

0
Pas koji se više ne smeje

Goldi je kujica stara nešto manje od dve godine. Nekada je imala vlasnike koji su je napustili. Onako, kao da je stara, nepotrebna kutija. I ne samo to, bezdušno su je napustili dva puta.

Pas koji je prestao da se smeje

Naime, ona je živela u domu sve dok vlasnici nisu morali da se odsele. Za Goldi nije bilo mesta u novom domu. Novi stanodavac vlasnicima nije dozvolio da dovedu i Goldi. Umesto da joj nađu novi dom, oni su je ostavili ispred zgrade. Kujica nije verovala da su je ostavili i celog dana i tokom noži je grebala i cvilela ispred ulaza u stari dom.

Pročitajte i ovo: Ova kuca je našla sklonište od kiše – Život na ulici, mislite da je to njih izbor?

Kada su komšije pozvale stare vlasnike, oni su došli i uzeli Goldi kako bi je predali u Zemunski azil. Međutim, kako nisu imali dokumenta o vlasništvu koji su preduslov da pas bude primljen u prihvatilište, negde usput su je ostavili na ulici. Sve sa podcem koji se vukao za njom.

Pas koji je prestao da se smeje

Preplašena i očajna, Goldi je ušla u prvi autobus koji je naišao. Predivni i predobri vozač autobusa je nije izbacio. Primio je u svoju kabinu a potom u dogovoru sa ženom iz kraja je odvezao do Novog Beograda. Žena je preuzela pretužnu Goldi i činilo se da je problem rešen.

Pas koji je prestao da se smeje

Pročitajte i ovo: GILE – Trinaesto prase: Pomozimo da živi!

Međutim, zbog zdravstvenih problema, žena kod koje je sada Goldi više ne može da šeta dva psa i moli za pomoć. Ona traži novi dom za pretužnu i previše odanu Goldi.

Pas koji je prestao da se smeje

Ova kujica, koja je prestala da se smeje zbog patnje koju je preživela i tuge koja je ispunjava je predobra. Goldi je poslušna, naučena na dom, higijenske potrebe, ljude, druge pse i decu. U svom starom domu je živela sa dva dečaka i svim njihovim drugarima na igralištu. Očišćena je od parazita, očekuje je vakcinacija i sterilizacija. Odana je i preplašena da će ponovo biti napuštena. Potreban joj je pravi dom i porodica. Pomozimo da se Goldi ponovo smeje i raduje. Sve informacije o Goldi možete dobiti preko profila biljana_pet_dizajn.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstGILE – Trinaesto prase: Pomozimo da živi!
Sledeći tekstPAS VATROGASAC: Zamalo da bude uspavan, a sada spasava živote

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime