Naslovna VESTI PSI Uznemirujući sadržaj: Ostavili psa da visi na ogradi – “najgori dan za...

Uznemirujući sadržaj: Ostavili psa da visi na ogradi – “najgori dan za koji znamo”!

0
visi na ogradi petface

Danas je najgori dan za koji znamo – pronašli smo psa kog su ostavili da visi na ogradi, bila je kartka uznemirujuća poruka hrvatskog udruženja Đakovo. Naime, fotografije koje su objavili volonteri ovog Udruženja prilično su uznemirile javnost i ljubitelje životinja, jer se na njoj vidi PAS koji – nekako pričvršćen – visi na ogradi. Potom, na još nekoliko – rane koje su nastale ovim bezdušnim činom!

visi na ogradi petface

U jednom od komentara, volonteri navode da bi se po ranama reklo da je danima takav ali da nažalost “istinu nećemo saznati kao ni je li pokušao pobjeći pa zapeo i zbog lanca ostao visjeti”.

visi na ogradi petface

– Samo znamo da su rane dosta duboke. Jedno veliko HVALA dečkima, koji nisu odustali od njega i oslobodili ga i nazivali sve moguće institucije dok ga nisu pokupili i odvezli u veterinarsku stanicu.

PROČITAJTE I:

JEZIVO NASILJE: Betu su vlasnici pronašli vezanu za drvo, kaišem, isečenu nožem po leđima!

On je nažalost vlasnički pas, a za vlasnicu nemamo riječi to jest ne postoje riječi za ovo zlo od čovjeka koji hoda ovom zemljom. Dat ćemo sve od sebe da to zlo bude kažnjeno i da nikad više ne poželi imati psa. Za sad je operacija uspjela i on je donekle dobro, jede, pitaj Boga kad je zadnji put jeo. Pitanje je koliko dugo je bio tako da bi došlo do ovoliko rane i oštećenog grkljana. Ono što od vas sad trenutno trebamo i što je jako hitno je DOM da se što prije oporavi. Mi ćemo se potrudit oko troškova, napisali su iz udruženja na svojoj stranici!

visi na ogradi petface

Verujemo da svi imate nekog svog heroja, ali ovaj pas koji je svojom voljom za život preživeo dva dana zakačen na ogradi u Đakovu treba dobiti nagradu HEROJA GODINE! Želimo mu brz oporavak i dom pun ljubavi, nežnosti i sreće!

Izvor: vecernji.hr

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBRAVO, BRAVO: Novobeograđani u subotu prave montažne kućice za napuštene pse!
Sledeći tekstZIMA JE STIGLA, A VI NAUČITE: Kako napraviti privremenu kućicu za pse za samo 300 dinara!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime