Naslovna VESTI PSI Vlasnici su ga ostavili jer ima ukrštene oči. Denis vam maše iz...

Vlasnici su ga ostavili jer ima ukrštene oči. Denis vam maše iz nove porodice!

2
Vlasnici su ga ostavili petface

Vlasnici su ga ostavili jer kako kažu „ne žele psa sa ukrštenim očima“. Vlasnici su ga ostavili bez trunke sažaljenja, a on je dane i dane provodio u centru za napuštene životinje u Londonu. Danas, vam Denis maše iz nove porodice za koju je on „poseban pas u kog su se odmah zaljubili“!

Denis pati od jednog oblika strabizma, zbog kog su mu oči ukrštene. Kako su rekli veterinari, Denis ima dobar vid. Međutim, njegov fizički izgled je odbio mnoge porodice koje su mesecima posećivale ovo londonsko sklonište za napuštene životinje.

Vlasnici su ga ostavili petface

Mnoge, ali ne i Liz Parkers! Čim ga je ugledala, bila je oduševljena njime i rešila je da ga udomi. Liz i njen suprug kod kuće već imaju jednog psa i želeli su da usvoje nekog ko bi mu pravio društvo. Kada su otišli da odaberu psa za sebe, čuli su za Denisa. Kako su im objasnili volonteri, njega niko nije želeo jer ima problem sa očima. Međutim, ovim ljudima velikog srca to nije bilo bitno!

Pročitajte još:
KAKVA PRIČA: Gluvi pas naučio znakovni jezik i danas živi sa, takođe, gluvom vlasnicom!

Vlasnici su ga ostavili petface

Nakon nekoliko poseta bili su spremni da ga odvedu u svoj dom. Denis je u početku bio vrlo nervozan jer je to za njega bilo novo okruženje, ali je se vrlo brzo opustio.

Pročitajte još:
DIRLJIVA ISPOVEST: Kako mi je moj udomljeni pas promenio život!

U domu Parkersa dočekao ga je Milo, kog je Denis u stopu pratio, od kog se ni na trneutak nije razdvajao, pa je logičan sled okolnosti bio d aoni postanu nerazdvojni drugari!

Vlasnici su ga ostavili petface

– Slama nam srce činjenica da Denisa niko nije želeo, samo zato što je ima ukrštene oči. I Vlasnici su ga ostavili čak. Užas. On je toliko divan pas, a sreća koju je uneo u naš dom je neprocenjiva, rekla je Liz.

Denis je trogodišnji škotski ovčar, a ovo je prvi Božić koji će provesti u krugu porodice! Osim što neće moći da hvata frizbi i lopticu, Denis će apsolutno sve ostale aktivnosti raditi u društvu svojih novih vlasnika i drugara Mila!

BRAVO!

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.