Naslovna VESTI PSI VLASNIK JE NE ŽELI – Užasno zanemarena čivavica pronađena na Adi Huji

VLASNIK JE NE ŽELI – Užasno zanemarena čivavica pronađena na Adi Huji

0
Vlasnik je ne želi

Ovaj psić je pronađen tokom proteklih praznika na Adi Huji. Kako veterinarske ambulante uglavnom nisu radile, Milica se odazvala pozivu i preuzela psa kako bi se očitao mikročip i pronašao vlasnik. Sve je ukazivalo da pas ima vlasnika, a Milica je očekivala da će se vlasnik odmah javiti i preuzeti svog ljubimca.

Vlasnik je ne želi

Čim ga je preuzela u transporteru, primetila je da pas izuzetno neprijatno miriše. Kada ga je u svom stanu izvadila iz transportera doživela je šok. Psić je bio u uđasnom stanju. Dlaka ulepljenja izmetom, nokti na šapicma toliko prerasli da nije mogao da stoji i hoda zbog bolova. Prva informacija da mu nedostaje nekoliko zubića nije bila dovoljno tačna. U ustima je bilo pravo groblje. Nedostajali su mu zubi, otečene desni, debele naslage kamenca… Pas je teško disao, neprestano kašljao.

ŠTENCI IZ CEGERA TRAŽE DOM: Devetoro „Zemunaca“ u potrazi za porodicom

Vlasnik je ne želi

Kada je očitan mikročip, bilo je potvrđeno da nesrećni pas zaista ima vlasnika. Radi se o G.S. iz jednog mesta u blizini Kovina. Broj telefona koji je upisan u podacima o vlasniku bio je stalno nedostupan. Milica je počela da šalje poruke preko društvenih mreža vlasniku, njegovoj deci ali odgovora nije bilo. Tada su počeli da mu šalju javne poruke koje je vlasnik brisao ne odgovarajući bilo kome.

Vlasnik je ne želi

KAKVE SUDBINE: Ponekad se prijateljstva rađaju u tužnim okolnostima!

Ovaj pas je jedan od najnapaćenijih koje sam u životu imala, ovo telašce ne znam kako je izdržalo sve što ga je snašlo. Ne smem ni da razmišljam koliko dugo je ovako živela, koje bolove ima, šta joj sve fali a i ovo vidljivo je dovoljan horor, bolovi koje ima dok hoda i šta joj pravi ovaj haos u ustima. – kaže autorka posta na Fejsbuku.

Vlasnik je ne želi

Đina, stara 11 godina sada je na sigurnom. Ali šta reći o vlasniku. Šta reći čoveku čiji je Fejsbuk profil prepun ikona i verskih poruka u kojima se slavi pravoslavno hrišćanstvo i sve vrednosti koje se kroz veru neguju. Cinično, lažno, bezbožno…

Izvor: Facebook Milica Ostojic

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.