Naslovna VESTI PSI VLASNIK MU JE UMRO: Ali poruka oko vrata dovela ga je do...

VLASNIK MU JE UMRO: Ali poruka oko vrata dovela ga je do novog doma

0
vlasnik je umro, petface

Pandemija virusa korona nije snažno uticala samo na ljude, već i na njihove ljubimce. Vlasnik mu je umro do virusa korona i ovaj pas je ostao bez svog doma, ali poruka oko vrata dovela ga je do novog doma. 

Pas po imenu Čester uočen je kako luta oko pijace na kojoj je njegov vlasnik radio pre nego što je preminuo od virusa korona. 

JEDINSTVENI ILI ČUDNI: Da li i vaš ljubimac ima naviku da radi OVE stvari?

HUMANOST NA DELU: Pogledajte šta radi medicinska sestra nakon smene u Infektivnoj klinici (FOTO)

Pored njega je dnevno prolazilo mnogo ljudi. Pomazili bi ga i pročitali poruku koja mu je bila okačena oko vrata, a on bi samo tužno gledo u pod.

Na belom papiru zakačenom za ogrlicu, krupnim slovima pisalo je: “Zdravo! Ja sam Čester. Molim vas pomozite mi. Moj vlasnik je preminuo od covida 19, a ja nemam gde da odem. Molim vas, nemojte me ignorisati.”

Česterov vlasnik imao je tezgu na pijaci, a porukicu su okačili ljudi koji su radili sa njegovim vlasnikom i koji su znali da je ostao sam. 

vlasnik je umro, petface

Sreća mu se osmehnula kada ga je ugledala menadžerka jednog skoništa za životinje, Natali Oblitas, i povela ga sa sobom. Odmah mu je pružen lekarski pregled, a njegovu priču Natali je podelila na društvenim mrežama.

Ustanovljeno je da Čester ima relihiozu, bolest koju prenose krpelji, i koja je ugrožavala njegov vid, ali mu je odmah i pružena adekvatna terapija.

Ipak, Čester je bio toliko srećan da je novi dom našao za veoma kratko vreme, oko 24 sata. Sada dobija ljubav novih vlasnika, ali smo sigurni da starog neće zaboraviti.

izvor: mirror.co.uk

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstULIČNI TIGAR: Psa u Maleziji ofarbali su kao tigra
Sledeći tekstUPOZORENJE: Zbog pandemije virusa korona moglo bi da se rodi nekoliko hiljada mačića više nego inače

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime