Naslovna VESTI PSI Udario ga je automobil na autoputu, a zatim se VLASNIK ODREKAO OVOG...

Udario ga je automobil na autoputu, a zatim se VLASNIK ODREKAO OVOG PSA!

0
vlasnik odrekao ovog psa petface

Rano ujutro, 7. januara uočen je jedan pas kako luta autoputem u Engleskoj. Veoma lošeg izgleda, mešanac je neobično neuzbuđen šetao pored automobila koji su jurili pored njega. U jednom trenutku je odlučio da pređe preko puta i udario ga je automobil. Bio je bačen na stranu i teško povređen. Tada ga je primetio jedan saobraćajni policajac i pojurio da mu pomogne.

Čim je Hana Morfit videla psa, kasnije nazvanog Tor, kojeg je udario automobil, znala je da mora nešto učiniti kako bi spasila život ovom psu. Požurila je do njega i sela pored, držeći ga nežno kako se ne bi kretao i tako više povredio. Čovek koji je vozio automobila zaustavio se takođe da pomogne psu.

PROČITAJTE I:

Elma je primetila psa samog na hladnoći i kiši, a onda mu je poklonila svoj ŠAL! (VIDEO)

Odveli su ga veterinaru kako bi mu se ukazala hitna veterinarska pomoć. Tor je takođe imao i mikro čip. Kontaktirali su vlasnika kako bi ga obavestili šta se dogodilo, a vlasnik je tražio da pas bude uspavan. Nakon ubeđivnja, vlasnik je odlučio da se odrekne Tora i prepusti ga brizi klinike. Svi su znali da je njegovo lečenje veoma skupo, ali su odlučili da pokušaju.

vlasnik odrekao ovog psa petface

Rengenskim snimcima je ustanovljeno kako Tor ima povredu prednje, desne noge i odmah je odveden na operaciju kako bi se ta rana sanirala. Za to vreme u klinici su pokušali da pronađu dom za njega i upravo među radnicima klinike se pronašao neko ko će ovog psa zbrinuti u svojoj kući.

-Stigao je i bio veoma tih i zbunjen, ali kako vreme prolazi, on pokazuje svoju pravu prirodu. On je veoma ljubazan i obožava kada ga češkam po stomaku, rekla je Jade Brightmore, menadžerka 8 Below Husky Rescue.

vlasnik odrekao ovog psa petface

Tor se trenutno nalazi na mirovanju i odmara kako bi povreda brzo zacelila. Svi su se zaljubili u njega jer je veoma fin i lep. Njemu je svega dve godine i treba da mu se vrati vera u lepotu života, ali se njegovi staratelji ne brinu za to, smatraju da će se on lako oporaiti u svakom pogledu.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstORCA: Veliki pritisak da se obori zabrana ubijanja životinja radi proizvodnje krzna!
Sledeći tekstOtkrivamo još 6 načina na koje vam vaš pas kaže “VOLIM TE”!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime