Naslovna VESTI PSI BEOGRAD: Vlasnik ostavio staforda na ulici, koji je na ivici smrti!

BEOGRAD: Vlasnik ostavio staforda na ulici, koji je na ivici smrti!

1
Vlasnik ostavio petface

-Ovo je priča o psu, koji je nedavno pronađen u Beogradu, u jako lošem stanju. Još uvek se borimo za njegov život. Radi se o stafordu kog je vlasnik ostavio na ulici sa teškim oblikom srčanog crva, kaže za naš portal Snežana.

Priča nas vraća na 31. mart, dan kada je nesrećni pas pronađen u Ovči. Odmah je odveden veterinaru, koji je dijagnostikovao bolest srčanog crva, u poodmakloj fazi sa lošim prognozama.

VLASNICI STAFORDA uzvraćaju udarac: “Evo koliko su naši stafordi OPASNI”!

-Ema iz okoline Beograda, Olivera iz okoline Zrenjanina i ja smo odlučile da se borimo, jer on nije zaslužio da umre. Ema je psa preuzela, odvela kod veterinara koji je specijalizovan za ovakve slučajeve, postavio je dijagnozu, ali iskreno – nije optimističan. Pas je dobio terapiju, smešten je kod Eme u kući do kontrole, a ona mu daje svu pažnju, terapiju i sve što nije imao, kaže nam Snežana.

Vlasnik ostavio petface

Troškovi u vezi sa ovim nesrećnim psom se gomilaju, ali ove divne devojke ne žele da odustanu. Iako je pred njima teška i duga borba, možda i sa smrtnim ishodom – one ne žele da se predaju!

-Nas tri smo preuzele odgovornost i odlučile da psu pružimo šansu za život. Želimo da poručimo svima da ako niste spremni da životinji pružite svu ljubav, pažnju, lečenje i opremu, nemojte ga ni uzimati molim vas, jer na kraju samo oni ispaštaju, kaže nam Snežana za kraj!

VIŠE IM NIJE POTREBAN: Vlasnici ostavili STAFORDA Bokija u azilu u Kraljevu, nakon 10 godina!

Staford za sada jedino sme da jede specijalnu hranu, koja je jako je skupa, moraju mu se obezbediti lekovi i to čak 5 vrsta, veterinarske usluge,..

Hajmo zajedno da spasimo još jedan život! Ako ne možeš da doniraš – PODELI, to ništa ne košta!

NOVI UPDATE KOJI SMO DOBILI NAKON OBJAVE VESTI:

-6. aprila, u subotu uveče, pas je preuzet i odveden u Novi Sad, u ordinaciju u stacionar veterinarske ordinacije u poslednjem pokušaju da mu se spasi život, jer ja nisam mogla u kućnim uslovima da mu pružim odgovarajuću terapiju, koja je izvodljiva samo tamo. Ono što su ljudi uplatili za to vreme nije potrošeno, tako da ću donacije proslediti drugoj ugroženoj životinji. Molim Vas, ako je ikako moguće da ovo dodate kao update, dodala je Ema i potvrdila da donacije za OVOG PSA nisu potrebne.

U svakom slučaju okrenite se oko sebe, mnogo je životinjica kojima je potrebna naša pomoć!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNAMA NIJE SMEŠNO: Vlasnica rekla da „obrije“ psa, a groomer to bukvalno shvatio!
Sledeći tekstTINEJDŽERI TUKLI PSA: Oteli ga, drogirali i udarali nesrećnog psa! (VIDEO)

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime