Naslovna VESTI VODA ODNELA CELU ŠTALU SA ŽIVOTINJAMA: Alarmantno stanje – uskoro vanredno!

VODA ODNELA CELU ŠTALU SA ŽIVOTINJAMA: Alarmantno stanje – uskoro vanredno!

0
poplava petface

Proteklih dana kiša jednostavno ne prestaje da pada, samim tim i da stvara probčeme sa kojima smo se već susretali. Naime, ponovo dolazi do povećanja vodostaja, a prve koje ispaštaju su životinje.

Nezabeleženo nevreme u Ivanjici je napravilo alarmantno stanje, prema rečima predsednika opštine Zorana Lazovića nivo Moravice je nezapamćen.

PAS PLAČE I VAPI ZA NEŽNIM DODIROM! Mršav, umoran i tužan luta ulicama!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

LANE ZAVRŠILO U RECI: Zapomagalo i tražilo pomoć a onda je ON USKOČIO!

– Više stotina kuća je poplavljeno, jedno domaćinstvo je evakuisano. Veliki broj privrednih subjekata je pod vodom Pegaz, Iva brest i mnogi drugi. Prigradskim naseljima teku reke vode najkritičnije je u naselju Krtinica kod Špika i u naselju Lug u Crnjevu. Dosta putnih pravaca je odsečeno kao prema Osonici, Pridvorici, Grabovici i Šumama. Regionalni put Ivanjica – Arilje je odsečen. Voda sve nosi i mostove i betonske stubove – rekao je Lazović dodajući da će u toku dana proglasiti vanredno stanje.

U selu Kamenjača voda je odnela celu štalu sa životinjama. Životinje su ponovo prve na udaru… Bespomoćne su i zavise od naše pomoći… Na vreme im obezbedite sklonište i pripremite sve za predstojeće dane… Možda se situacija i smiri, a možda dođe i do pogoršanja…

Izvor: Telegraf.rs

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.