Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Vodoinstalateri spasili psa sa prelepljenom njuškom i nogama

Vodoinstalateri spasili psa sa prelepljenom njuškom i nogama

0
petface vodoinstalateri

Trebalo je to da bude sasvim običan dan pri odlasku na posao kada su vodoinstalateri Karlos Karilo i njegov kolega videli nešto neočekivano u jami pored puta.

petface vodoinstalateri – Nismo odmah shvatili da je pas u pitanju. Tek kada smo se vratili unazad smo videli da je u pitanju živo biće. Njegova njegova njuška je bila prelepljena trakom i bio je zavezan. Očigledno ga je neko ostavio tamo da ugine, rekao je Karilo. Vodoinstalateri su požurili da oslobode jadnog psa.

Pročitajte još: KAKVA ŽENA: Vozila je 1.440 kilometara samo da bi spasila psa kog NIKO NIJE HTEO!

– Delovalo je kao da je dobro kada smo ga oslobodili. Bio je veoma umiljat i sviđalo mu se što mu pružamo pažnju. Verovatno je bio tamo tek jedan dan, objasnio je Karilo.

petface vodoinstalateriVodoinstalateri su odveli psa u obližnje prihvatilište koje ne uspavljuje pse. Ispostavilo se da je pas dobrog zdravlja, uprkos tome što je imao srčanog crva, za šta je odmah započeto lečenje.

– On ne prestaje da maše repom od sreće. Prava je duša, rekli su u prihvatilištu.

Pročitajte još: Izabela (11) donirala 500 dolara i spasila psa koji je trebao biti ubijen na farmi psećeg mesa!

Osoba koja je besramno ostavila psa da ugine nije pronađena, ali zahvaljujući vodoinstalaterima, pas je dobio još jednu šansu za život. Sve što mu je potrebno sada jeste dom zauvek.

Za sve kuce kojima je potrebna dodatna nega tu je Vita-Keimoel brenda Fottan. Ovaj preparat deluje kao potpora mezabolizmu, efikasan je kao dijetetsko sredstvo, a štiti i kožu od infekcija.

petface vodoinstalateriDnevna doza zadovoljava sve potrebe ljubimca za vitaminima A, D i E i može biti dodatak bilo kojoj hrani.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.