Naslovna VESTI PSI ZRENJANINCI POKRENULI AKCIJU: Stigli su vrući dani, sipajte vodu napuštenima!

ZRENJANINCI POKRENULI AKCIJU: Stigli su vrući dani, sipajte vodu napuštenima!

1
vodu napuštenima petface

Stigli su vrući dani, sipajte vodu napuštenima. Ovako bi se mogla opisati nova akcija koju su pokrenuli Zrenjaninci!

Ukoliko nas redovno pratite, onda znate da je prošle godine slična ideja potekla od jednog Vršačina, Tomislava Mrčele, koji je došao na genijalnu ideju – da pokrene akciju izazov pod nazivom Sunce prži, sipaj vode. Podsetite se:

Sunce prži, sipaj vode napuštenima: Akcija kojoj su se priključile i poznate ličnosti!

Obzirom da je prethodnih dana temperatura prelazila i preko 30 stepeni, Zrenjaninci koji stoje iza stranice Ljubica, Ena & Prijatelji pokrenuli su nešto slično i u svom gradu!

vodu napuštenima petface

– Stigli su vrući dani. Ovo je poziv svima da iznesu svežu vodu napuštenima, ostave je ispred svog ulaza, kuće ili firme gde rade i redovno je menjaju. Uličnim drugarima sada već postaje teško, napisali su oni!

Pročitajte još:
POMOZI I TI: Beograđanka pokrenula akciju – KUĆICE ZA NAPUŠTENE PSE!

vodu napuštenima petface

Ideja je sledeća: sipate svežu vodu, ostavite na mestu gde se sakupljaju napuštene životinje, zatim uslikate „kutak“ i pošaljete fotografiju na stranicu Ljubica, Ena & Prijatelji.

vodu napuštenima petface

– Napravićemo album da se vidi da Zrenjaninci vole i poštuju svoje čupave susede! I ne samo čupave, kod nas dolaze i gugutkice. Ideja je da se afirmiše briga o napuštenim gradskim čupavcima. Mi, grupa građana sa Bagljaša, želi da ohrabri sve koji vole životinje da o njma bez straha i brinu. Da vidimo da nas ima i da budemo podrška jedni drugima, napisali su!

vodu napuštenima petface

Dakle, shvatili ste. Ne vidimo nijedan razlog da se ova akcija ne proširi i na ostatak Srbije! Ideja je super, ali i krajnje korisna! Pomoći ćete onima kojima je vreo asfalt dom da se bar na trenutak osveže i sakriju u neki hlad!

BRAVO!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstJedna ruska porodica udomila je medveda pre 23 godine, a oni i danas žive zajedno!
Sledeći tekstDjuk je zbog svog stanja bio osuđen na klanje. Ali, jedna porodica je odlučila da ga spasi!

1 KOMENTAR

  1. Ja svaki dan menjam vodu i kad god mogu ostavim im granulice, jedini problem je sto je po zakonu Srbije od ove ili prosle godine zabranjeno da se ostavlja hrana ili voda za ulicne kuce, sto je za mene apsurd. Ne pokusavaju da im pomognu ni na koji nacin vec suprotno, da im odmognu.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime