Naslovna VESTI Obiđite svet BESPLATNO, a sve što treba da radite je – da...

Obiđite svet BESPLATNO, a sve što treba da radite je – da VOLITE ŽIVOTINJE!

0
VOLITE ŽIVOTINJE petface

Da li VOLITE ŽIVOTINJE? Da li sa druge strane volite da putujete? Ok, onda je ova vest BAŠ ZA VAS! Naime, postoji mogućnost da proputujete ceo svet, a jedini uslove je da VOLITE ŽIVOTINJE!

Pitate se kako? Kompanija “Trusted Housesitters” posluje vrlo jednostavno! Vlasnici kućnih ljubimaca, koji treba da putuju, postave oglas, a ljudi širom sveta koji su zainteresovani mogu da se jave da čuvaju njihove “krznene prijatelje”. U zamenu, vlansici vam svoju kuću daju BESPLATNO!

VOLITE ŽIVOTINJE petface

Na sajtu smo trenutno pronašli oglase za London, Sidnej, Melburn, Njujork, Pert,…

NAJBOLJI POSAO IKADA: Jedan kafić u Britaniji traži osobe za čuvanje mačaka!

VOLITE ŽIVOTINJE petface

Da biste mogli da posetite recimo farmu u Francuskoj ili vilu na australijskim plažama, potrebno je da prethodno izgradite dobru reputaciju. To neće biti teško ukoliko budete čuvali ljubimce svojih sugrađana u zamenu za pozitivne ocene i komentare na sajtu. Vaše šanse da posetite neku egzotičnu lokaciju, takođe, rastu ukoliko vam neko napiše pismo preporuke i putem Interneta proveri vaša lična dokumenta.

BEZ BRIGE NA PUT: Kako i kome ostaviti ljubimca dok ste na putu?!

VOLITE ŽIVOTINJE petface

Jedino što plaćate je prijava za „čuvara“, koja se plaća 10 dolara mesečno. Ali, šta je to u poređenju sa peskovitim plažama i neverovatnom prirodom, zar ne?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.