Naslovna VESTI PSI TEA NE SME da bude VRAĆENA na ULICU! Strašna sudbina malenog psa...

TEA NE SME da bude VRAĆENA na ULICU! Strašna sudbina malenog psa koga niko nije želeo.

0
pas koji ne sme biti vraćen na ulicu

Pre nekoliko dana pronađena je malena kuja Tea. Pronađena je na ulici, povređena, nemoćna. Niko je nije tražio, niko se nije raspitivao za nju. Ona je još jedna žrtva ljudi koji ne mare za život.

pas koji ne sme biti vraćen na ulicu

Prema objavi na Fejsbuk profilu Biserke Nikolić, pronađena je pošto je najverovatnije nekim čudom preživela udarac automobila. Nije mogla da se oslanja na jednu nogicu.

Pročitajte i ovo: U KRALJEVU PAS UPUCAN IZ SAČMARE – Borba za ovog psa traje!

pas koji ne sme biti vraćen na ulicu

Prvi pregled kod veterinara je ukazivao da joj je povređeno rame leve noge ali i da postoje povrede karlice. Bilo je potrebno uraditi i detaljne preglede rendgenom kako bi se ustanovile prave povrede i odredilo dalje lečenje. Ipak i pre tih pregleda znalo se da će biti potrebne hirurške intervencije, dug oporavak uz upotrebu lekova, rehabilitacija… Biće potrebno obezbediti novac za sve intervencije, prostor i smeštaj za oporavak…

pas koji ne sme biti vraćen na ulicu

Pročitajte i ovo: Ako mogu RIF i OZIRIS možemo SVI! – Prijateljstvo koje nas uči.

Srećom, sve troškove vezane za veterinarske usluge na sebe je preuzela jedna žena velikog srca, što predstavlja veliko olakšanje za Biserku koja već ima velike dugove kod veterinara za negu i lečenje drugih pasa. Ipak ostaje problem postoperativnog oporavka.

pas koji ne sme biti vraćen na ulicu

Biserka kaže da Tea ne sme ponovo da se vrati na ulicu. Ne sme da se dozvoli da ova kujica posle svega što je doživela nema gde da se u miru, sigurnosti i ljubavi oporavlja. Zbog toga moli sve koji mogu da pomognu da se Tei obezbedi privremeni smeštaj u kome će zaboraviti nesreću koju je preživela. Nadamo se da će se naći neko ko ne želi da Tea ponovo završi na ulici i da će mnogi pomoći kako bi se oporavila a potom dobila nov, pravi dom koji i zaslužuje.

Izvor:  Facebook Biserka Nikolić

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstIZGUBLJEN – TRAŽI SE – POMOZITE ako ste ga videli!
Sledeći tekstNEKO je najzad ČUO njegove VRISKE! Spasavanje šteneta koje je umiralo na -17°

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime