Naslovna VESTI PSI VRANJANCI STIDITE SE: Ostavljena dva kučeta pored kontejnera, JEDNO ZGAŽENO! (VIDEO)

VRANJANCI STIDITE SE: Ostavljena dva kučeta pored kontejnera, JEDNO ZGAŽENO! (VIDEO)

0
vranjanci stidite se petface

Napuštene životinje su uvek prve na udaru nesreće. Pitamo se da li oni koji ostavljaju životinje uopšte znaju kakve sve opasnosti vrebaju tu nesrećnu macu ili psa kada se nađu na ulici?

Ovo je priča o dve kuce iz Vranja, zapravo sada je ostala samo jedna, jer je druga, ona veća ili starija nastradala. Ovu nesrećnu njuškicu su udarila kola najverovatnije ili mu se nešto slično, možda još i gore dogodilo… ko bi to mogao znati?

PROČITAJTE I:

HVATANJE PASA UZNEMIRILO JAVNOST – LEVIJATAN: “Privatnim i državnim šinterajima se mora stati na put!” (VIDEO)

PESMA O PSIMA NA NOVOM ALBUMU RIBLJE ČORBE: “Pasji život” – Čovek greši, bezgrešno je štene! (VIDEO)

OVO JE JEDAN OD NAJTUŽNIJIH TEKSTOVA: Trčaću nebeskim poljima, sada to mogu! (VIDEO)

U svakom slučaju pronađeni su na ulici, a tu će najverovatnije i ostati i ova kuca koja je preživela, jer da ima ljubavi za njih ne bi bili u ovakvoj nesrećnoj situaciji. 

-Vranjanci kako li živite kad ih ostavite pored puta da umiru u najvećim mukama ova mrvica se krije iza kontejnera dok je ova malo veća već pregažena. Ne znam sta da napisem više jer i sama ne znam koliko sam ih sklonila za samo deset dana eto šokirala sam se. I šta sad, gde sa bebom od nepunih mesec dana, kako će ona jadna ako ostane ovde, a nema pola dlake i mora kod veterinara? Znate da ne mogu da je ostavim, a ne mogu ni sama da joj obezbedim sve što joj treba, a plus dom, da li hoće neko bar dom da joj pruži mala je ko mrvica je u saku staje, pita žena, koja je pronašla ove pse, po grupama na društvenim mrežama.

Ko zna šta će biti sa njim, ne smemo ni da pomislimo 🙁

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.