Naslovna VESTI PSI VREDELO JE ČEKATI: Nakon 848 dana čekanja na pravi dom, ovaj pas...

VREDELO JE ČEKATI: Nakon 848 dana čekanja na pravi dom, ovaj pas sada uživa

0
vredelo je čekati, petface

Prošle nedelje jedno sklonište za životinje u Nešvilu objavilo je da je Mobi, jedan od pasa koji je najduže bio kod njih, konačno pronašao svoj stalni dom nakon 848 dana.

Ovu veliku vest objavili su kao Fejsbuk video post koji pokazuje njegovu sreću što je konačno pronašao vlasnike koji će mu pružiti ljubav i stalni dom. Na ovaj način zahvalili su se i njegovim novim vlasnicima za sve što čine za njega.

OVAJ PAS IMA TALENAT: U jednoj igri pobedio je svoju vlasnicu!

Iz skloništa kažu da će im jako nedostajati njegov osmeh i sve ono čime ih je svakodnevno zabavljao, ali takođe kažu da ne mogu biti srećniji zbog njega.

Mobi je kod njih došao u decembru 2017. godine i kažu da je to pas koji je u njihovom skloništu najduže čekao novi dom za 54 godine koliko postoje.

ZAŠTO VAS PAS LJUBI

Takođe, iz skloništa podsećaju da, ukoliko razmišljate o usvajanju psa, sada, u vreme socijalnog distanciranja, pravo je vreme da počnete život sa ljubimcem. Postoje i opcije privremenog usvajanja, ukoliko neko nije siguran, nakon čega, naravno, ljubimca možete usvojiti zauvek.

Iako nije lako ni ljubimcima, a ni onima koji paze na njih u skloništima dok čekaju novi dom, ova priča pokazuje da se čekanje uvek isplati.

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPOTRESNA ISPOVEST: Imao sam dva minuta da spasim četiri životinje od klanja!
Sledeći tekstŠIK ILI „ŠIT“?: Sve više pasa nosi zaštitne maske protiv korona virusa

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime