Naslovna VESTI MAČKE VREME JE DA SE ISTOPITE OD PREVELIKE LJUBAVI: Maca Nebojša svakodnevno čuva...

VREME JE DA SE ISTOPITE OD PREVELIKE LJUBAVI: Maca Nebojša svakodnevno čuva bebu Anastasiju!

6
maca nebojsa cuva bebu

Kada smo vam nedavno pisali o korgiju koji čuva bebu, reakcija svih je bila da je to nešto najslađe što su videli! E pa, danas, ovaj dvojac dobija ooooozbiljnu konkurenciju 😀 Naime, u beogradskom naselju Banovo Brdo živi jedna sasvim (ne)obična porodica Andrić. Mama, tata, beba Anastasija i mačak Nebojša! „Priča počinje još 2012. godine, kada smo muž i ja u podrumu zgrade pronašli macu. Promrzlu, mršavu, na ivici smrti, macu je, čini mi se, nekoliko sati delilo od smrti! Nismo se dovumili – odmah smo je uzeli i pružili joj topli dom, veterinarsku negu i…spasili je. Na veterinarskom pregledu smo i saznali da će ona uskoro omaciti svoje mačiće“, priča nam Tanja Andrić, majka iz ove priče 🙂 „Odlučili smo – mama mačka ide kod svekrve, a novorođeno mače zadržavamo! Sve je bilo divno – mama maca je spašena, sterilisana i danas je ona jedna zadovoljna i debela mačka“, kroz smeh nam priča Tanja. 

macak nebojsa cuva bebu

Nebojša je razume se postao mezimac porodice Andrić – nije se odvajao od njih, spavali su zajedno, igrali se,…A onda je u poodicu Andrić stigla najlepša vest – dobiće bebu! Svakodnevne kritike najbližih prijatelja i nagovaranja da Nebojšu odmah izbace iz stana, Andriće nisu nimalo dotakle! “Mačke i bebe u kući – nikako“, “Neće valjda zadržati mačku”…bile su samo neke od svakodnevnih poruka koje su dobijali od drugih!

macak nebojsa cuva bebumacak nebojsa cuva bebu

Pre tri meseca u porodicu Andrić je stigla zdrava Anastasija, divna beba koja je tog trenutka dobila nanjboljeg „bejbi sitera“ – mačku Nebojšu 😀

„Nije sve išlo po planu. Nebojša je užasno odreagovao na bebu, konstantno je frktao na nju, jer je u njoj video konkurenciju. Odjednom nije ON bio centar naše pažnje već beba! On to nije podneo..Nismo ga puštali blizu bebe, jer smo se plašili posledica. Muž je spavao sa njim 10 dana u susednoj sobi, a ja sa Anastasijom. Sve se dogodilo posle 10 dana, kada smo Nebojšu pustili polako, blizu kreveca, da onjuši i oseti bebu. Od tog trenutka, Anastasija i Nebojša su najbolji drugari, verujte mi“, priča nam Tanja.

macak nebojsa cuva bebu

Danas Nebojša bebu shvata kao mače i zaštitnički je postavljen prema njoj – nežan i čuva je od svih! Uostalom reči su, pored ovih fotografija, suvišne. Poruka svim trudnicama i budućim ili novim mamama je – NE IZBACUJTE LJUBIMCE NAPOLJE, ONI ĆE VAŠE BEBE ČUVATI BOLJE OD SVIH!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNAJEMOTIVNIJA PRIČA MESECA: Pas i radnik gradske čistoće u Kraljevu su najbolji drugari koji se danas rastaju!
Sledeći tekstPAS HEROJ SRBIJE: Probudio stanare i spasao 120 života od požara!

6 KOMENTARA

  1. Mi smo imali macka skoro 4godine pre nego sto smo dobili bebu. Kad smo se vratili iz porodilsta nije hteo ni bebi ni meni da pridje. Sada godinu ipo dana macak i cerka su najbolji drugari, dele sve pa i igracke i hranu a nekad i krevetac

  2. Ni mi nismo izbacili, prvo je frktala pa ignorisala bebu ali posle desetak dana pazila ga je tako da je motrila i pratila svakoga ko uzme da ga nosi a da to nismo muz ili ja. I dalje svi prigovaraju ali nas ne doticu price, jer uzivamo u vremenu koje provodimo zajedno.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime