Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET ZA ONE BEZ PEDIGREA: I mešanci mogu biti ELEGANTNI!

ZA ONE BEZ PEDIGREA: I mešanci mogu biti ELEGANTNI!

0
PET PARTY PETFACE

Odabran i ukusan spoljašnji izgled, otmenost, dostojanstvenost, uglađenost, finoća, fin ukus. Mnogo je objašnjenja reči elegancija, ali složićemo se da svako može biti elegantan na svoj način. Sa prefinjenim aksesoarima ili jednostavno gracioznog stava i naši četvoronožni prijatelji umeju da nas iznenade svojom elegancijom, a baš takvih fotki je pun vaš foto album. Obzirom da ELEGANCIJA krasi svakog pojedinca, pozivamo I one koji nemaju pedigree da je pokažu I dokažu!
Baš zato što mi razliku u rasi ne pravimo, zato što mešanac voli isto kao i pas iz odgajivačnice, zato što rasa nikada neće odrediti privrženost psa vlasniku, zato i ove godine pozivamo SVE MEŠANCE DA NAM SE PRIDRUŽE U NAJELEGANTNIJOJ TRCI!
Kolekcija njegovih fotografija u vašem albumu vam može doneti slavu o kakvoj niste ni sanjali. Potrebno je samo da jednu takvu fotografiju izdvojite iz mase, pošaljete nam u album IZBOR ZA NAJELEGANTNIJEG LJUBIMCA i time svog ljubimca uključite u trku za ovom titulom!
Još jedno okupljanje svih mešanaca u Beogradu zakazano je za 25. jul u Delta City-ju. Naravno, ne samo mešanaca, ali vam ovo sa namerom pišemo, jer svake godine ista pitanja – “a da li ja mogu sa svojim mešancem da učestvujem”! NARAVNO DA DA! 😀
natural trainer hrana
I ove godine u Delta City-ju na velikoj, tradicionalnoj žurci i izboru za najelegantnijeg ljubimca, ugostićemo sve ljubimce bez obzira na rasu, boju, vrstu i veličinu. Da li je on čupavi pas, stidljiva maca, umiljati kunić ili šašava činčila – granice za naš Izbor ne postoje. Postoji samo želja da se igrate sa nama, da se zabavite i da dobijete puno vrednih i ukusnih Natural Trainer nagrada.
Dakle, Izbor je počeo, priključite mu se sa svojim ljubimcem i budite deo ove prepoznatljive elegantne družine!

POSTAVI FOTOGRAFIJU NA LINKU: IZBOR ZA NAJELEGANTNIJEG LJUBIMCA

PRIJAVI SE ZA PET PARTY NA EVENTU: PET PARTY 2015!

Prethodni tekstNIKOLA: „Maza je deo moje porodice. Dajem 500 eura onome ko je pronađe“!
Sledeći tekstNOVO ISTRAŽIVANJE: Da li ljudi mogu da usreće svoje ljubimce?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime