Naslovna VESTI PSI FILMSKA PRIČA ZA OSKARA: Majka sa štencima pronašla napuštenu ljudsku bebu, ugrejala...

FILMSKA PRIČA ZA OSKARA: Majka sa štencima pronašla napuštenu ljudsku bebu, ugrejala je i spasila! (VIDEO)

0
za oskara petface

Ova ženka je upravo rodila leglo štenaca i čini sve što je u njenoj moći kako bi se što bolje brinula o njima. U svojoj borbi, u Buenos Airesu, u Argentini, naišla je na nekoga kome je potrebna pomoć.

Zenkica po imenu Vej pretraživala je ulice grada kako bi nahranila gladna usta, pa je pretražila celo područje kako bi ponašla bar nešto da se stavi u usta.

PROČITAJTE I:

DOBAR PRIMER IZ KOMŠILUKA: “Vi samo udomite, a mi plaćamo troškove!”

Tada je Vej naišla na novorođenče, ljudsku bebu u uličici koju je očigledno napustila majka. Majčinski instink je ovu ženku odmah opomenuo šta treba da uradi. Otrčala je velikom brzinom do svojih štenaca i jednog po jednog donela do bebe. Znala je da je detetu potrebna pomoć i zato je svoje štence postavila oko ljudske bebe. Kada je sve to završila, odmah je legla pored njih i obmotala se kako bi utoplila sve zajedno.

Sledećeg jutra, Alehandria Grifin je čula plač deteta. A kada je izašla napolje da vidi o čemu se radi, bila je zapanjena onim što je videla. Pas sa ulice brinuo se o bebi. Odmah je pozvala policiju.

Beba se sada zove Santino, odvedena je u hitnu pomoć kako bi joj se pružila sva medicinska nega. Kada su doktoru ispričali kako su pronašli bebu, on je samo konstatovao da bi beba preminula da nije bilo ove herojske akcije psa.

Santino je bio iznenađujuće dobro, u zavisnosti od onoga šta je prošao. Sve zasluge svakako prihvataju ženki psa Veji.

Policija je kasnije pronašla bebinu majku koja ima još osmoro dece. Ona je uhapšena i optužena za napuštanje novorođenčeta.

Psi će biti zbrinuti i daće se na usvajanje, a beba je u socijalnoj službi.

Kakva pričaaaa…!

petface viber

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.