Naslovna VESTI PSI LISTA ZABORAVLJENIH NJUŠKICA BEOGRADA: Za njih niko ne pita i nikoga ne...

LISTA ZABORAVLJENIH NJUŠKICA BEOGRADA: Za njih niko ne pita i nikoga ne zanimaju?

0
zaboravljenih njuskica beograda petface

Prošle su tri godine kako su ovi psi zaboravljeni od svih u najvećem gradu naše države. Grofa, Ninu i Lorda su svi zaboravili i oni se sada nalaze u različitim smeštajima gde primaju svu negu koju je moguće priuštiti za njih.

-I tako prođoše tri godine i dalje su tu, Grof kod mene, Nina i Lord u smeštaju, kaže Svetlana iz Udruženja Zoi iz Busija.

Svi se nadaju da će se neko dobar i savestan javiti da bi se bar neki od ovih pasa udomio. Svi su ih zaboravili, osim nekoliko ljudi koji se brinu o njima.

PROČITAJTE I:

Govorili su da Grofa treba uspavati, da je osoba koja se bori za njega monstrum, ali ZAJEDNO SU USPELI!

-I Grof je, skoro, od svih zaboravljen, Nina i Lord od svih. Sestra i dva brata, jednaki po starosti, veličini, slične građe, ali potpuno, potpuno različiti. Često se pitam kakav bi Grof bio da je zdrav. Da li bi bio kao Nina, pametan, ali obazriv, mazan i privržen ili kao Lord, još pametniji, ali svojeglav?! Ne znam. Znam da je ovakav, kakav je, za mene poseban, kaže Svetlana iz Udruženja Zoi. 

U dosta tužnom i pesimističnom tonu završava svoj posto o ovim divnim pasima.

-Čekala sam i nadala se, ja, ne on. Nadala sam se da će se pojaviti neko i pružiti mu ruke, izvući iz čopora, dati mir. Ne čekam više, ne nadam se, zaključila je Svetlana.

Nažalost, moramo reći da je ovo lista od samo tri psa koja su zaboravljena od svih u Beogradu, a prava lista je mnogo duža. 

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.