Naslovna VESTI PSI KOMŠIJE ŠOKIRANE: U Nišu osvanula ODLUKA – “ZABRANJENO HRANJENJE ŽIVOTINJA”!

KOMŠIJE ŠOKIRANE: U Nišu osvanula ODLUKA – “ZABRANJENO HRANJENJE ŽIVOTINJA”!

1
ZABRANJENO HRANJENJE ŽIVOTINJA petface2

Na ulicama živi na stotine hiljada napuštenih kuca i maca. Statistike kažu da je najveći broj njih, oni koje su napustili vlasnici. Ljubitelji životinja ih baš zbog tužne sudbine neguju, hrane, pomažu da se udome i spasu sudbine zvana “ulica”.

BIZARNA ODLUKA GRADA: “Od 29. oktobra zabranjeno šetanje pasa tokom dana”!

Međutim, u ovoj njihovoj borbi, na put im neretko staju oni koji i ne mare baš mnogo za ove napaćene i nesrećne duše. Jedan takav slučaj upravo se dogodio u Nišu, a ODLUKU o zabrani hranjenja životinja zatekla je jedna komšinica, ljubiteljka životinja!

ZABRANJENO HRANJENJE ŽIVOTINJA petface

-Odlukom o držanju domaćih životinja u stambenim zgradama na teritoriji grada Niša, ZABRANJENO HRANJENJE ŽIVOTINJA u zajedničkim prostorijama, kao i čuvanje u dvorištu zgrade! Molimo stanare koji su do sada hranili životinje u zajedničkim prostorijama zgrade i koji donose životinje, čuvaju ih i hrane u zgradi i dvorištu zgrade – da to više ne čine, jer ćemo biti prinuđeni da vas prijavimo komunalnoj policiji i komunalnoj inspekciji, piše u saopštenju postavljenom na oglasnoj tabli jedne zgrade!

Šta ZAKON PROPISUJE u vezi držanja pasa kao kućnih ljubimaca?

Komentari na ovu Odluku su uglavnom negativni i pojedinci ne mogu da shvate kako neko može zabraniti da se pomogne živom biću. Šta vi kažete – da li je ovakva Odluka “fer” prema onima kojima psi smetaju ili je ipak previše surova, jer njima treba samo malo vode i hrane kako bi preživeli?

Foto: Facebook

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMAGIČNE FOTOGRAFIJE dece sa životinjama na farmi odvešće vas na FANTASTIČNO PUTOVANJE puno mašte! (FOTO)
Sledeći tekstNIJE IZUMRLA!!! Pronađena džinovska kornjača, vrsta za koju se mislilo da je izumrla pre 100 godina!

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime