Naslovna VESTI PSI BIZARNA ODLUKA GRADA: “Od 29. oktobra zabranjeno šetanje pasa tokom dana”!

BIZARNA ODLUKA GRADA: “Od 29. oktobra zabranjeno šetanje pasa tokom dana”!

0
Zabranjeno šetanje pasa petface

Zabranjeno šetanje pasa tokom dana i pristup parkovima, šoping centrima, sportskim terenima i drugim javnim mestima. Nije šala, ovo je nova odluka grada na jugozapadu Kine, koja je razbesnela sve vlansike i ljubitelje životinja!

Naime, propis koji je najrestriktivniji u naciji, objavio grad Venšan u kineskoj provinciji Junan. Iako je posedovanje pasa dugo bilo predmet strogih regulativa ovog Grada, novi Zakon od 29. oktobra ocenjen je kao “najnerazumniji”.

PROČITAJTE I:

SKANDALOZNA ODLUKA: U ovom gradu ne smete ostaviti SVEŽU VODU u posudici za napuštene!

Za vreme komunizma i vladavine, Maoa Cedunga, imati kućne ljubimce smatralo se buržoaskom sklonošću, ali je trend ponovo oživeo proteklih decenija kada su Kinezi postali imućniji, a njihove porodice manje.

Zabranjeno šetanje pasa petface

Zato mnoge ova Odluka i ne čudi!

PROČITAJTE I:

ODLUKA ZA SVE POHVALE: Ljubimci mogu u posetu bolesnim vlasnicima!

-U venšanu je zabranjeno šetanje pasa, u drugom gradu imate Zakon o tome koliki psi mogu živeti u njihovom području, a glavni grad Peking zabranio je držanje velikih pasa u gradskom centru, prenose tamošnji mediji!

Zabrana u Venšanu stroža je od ostalih, jer je njome ograničeno da psi mogu biti napolju pre sedam ujutru i posle 22 časa. Takođe, dopuna ove Odluke kaže da pseći povodac ne sme biti duži od metar, a pse mogu šetati samo odrasli.

Šta kažete?

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.