Naslovna VESTI PSI Morao hitno na dijetu nakon što se ZAGLAVIO U VRATIMA

Morao hitno na dijetu nakon što se ZAGLAVIO U VRATIMA

0
zaglavio u vratima, petface

Ovaj punački pas morao je hitno na dijetu nakon što se zaglavio u vratima i skinuo ih sa šarki. Znamo koliko oni prosto vole da jedu i da su im oči uvek glade, ali mi smo ti koji moraju brinuti o njihovoj liniji i zdravlju.

Reklo bi se da su sva piletina iz KFC-a, kao i odrezak koji je pojeo dok njegova vlasnica nije bila tu, bili ukusni, ali mislimo da će ih se veoma uželeti, jer će neko vreme morati da bude na strogoj dijeti.

5 ŽELJA KOJE TREBA ISPUNITI PSU PRE NEGO ŠTO UMRE

POLICIJA SPASLA PSA! Nestao pas pronađen na neverovatnom mestu!

Draks je kod svoje vlasnice oko dve godine. Ona ga je našla na ulici kao preplašeno i neuhranjeno štene i odlučila da mu pruži dom. On je u početku bio toliko uplašen da nikoga nije ni gledao, niti je jeo, ali ta faza je brzo prevaziđena i Draks se prepustio svom udobnom životu.

Pošto je na neko vreme morala da se preseli kod majke, ona je Draksa i svoja druga dva psa ostavila svom partneru Tejloru na čuvanje. Tejlor, zbog obima posla koji radi, nije imao vremena da se više bavi njima, pa su često jeli i brzu hranu koju je on jeo.

zaglavio u vratima, petface

To sve dovelo do toga da se Draks ugodi i zaglavi u prolazu za pse na vratima toliko da je čitava vrata poneo sa sobom. U njegovu odbranu, vrata su namenjena manjim psima, ali Draks je ipak stavljen na rigorozniji režim ishrane.

Ovaj trenutak svima je bio presimpatičan jer je Draks toliko dobar, druželjubiv, mio i poslušan pas, a svakako će ostati kao zanimljiva anegdota koju će prepričavati.

izvor: mirror.co.uk

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKAŽI “PTIČICA”: Da li ste videli pseći selfi? (VIDEO)
Sledeći tekstDOSADILO MU JE DISTANCIRANJE: Korgi grli sve na koje naiđe

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime