Naslovna VESTI MAČKE ZAGRLJAJ DVE MACE ZAPALIO INTERNET: Ovoliku ljubav još niste videli! (FOTO)

ZAGRLJAJ DVE MACE ZAPALIO INTERNET: Ovoliku ljubav još niste videli! (FOTO)

0
zagrljaj dve mace petface

Jedan kalifornijski, svetski putnik oduševio je ljude na društvenim mrežama širom sveta fotografijom sa dve mace koje se grle. Fotografija je nastala u Istanbulu, Turskoj, a ova zemlja je poznata po velikim ljubiteljim životinja i njihovom požrtvovanošću. 

-Ja sam prosečan kalifornijski svetski putnik. Uvek sam voleo mačke i nadam se da ću jednog dana imati svoje, ali prelazim mnoge međunarodne granice i strah me da je za njih, to previše. Put je često usamljen i uvek želim da se igram sa životinjama da bih ublažio taj osećaj, ali one su uvek previše uplašene. Kada sam stigao u Tursku na dve nedelje, nisam mogao verovati koliko napuštenih životinja ima na ulicama i u kafićima i koliko su prijateljski raspoložene! Ako sam stajao na jednom mestu samo nekoliko minuta, bilo je zagarantovano da će neka od njih trčati da se pomazi… i onda ubrzo nakon toga, još nekoliko njih! Verujem da je to odraz toplih srca turskog naroda, koji su preuzeli na sebe da brinu o tim životinjama, da ih hrane, pa čak i da im grade divne kućice, napisao je Orin na svom Instagram nalogu.

PROČITAJTE I:

BEZOBRAZLUK I NASILJE: Deca spasila macu kojoj je neko ZAGIPSIRAO NOGE!

On je dodao da je jednog dana sam šetao Bosforskim kanalom i video nešto što nikad nisje mogao ni da zamisli: “dve mačke se samo maze, nerazdvojne u zagrljaju. Nikad nisam vidio nijednu mačku, a kamoli lutalice, da se ponašaju ovako. Dok sam brzo fotografisao, pitao sam se da li bi iko mogao verovati da nije namešteno, ali isto ko bi ikada postavio mačke da ovako poziraju? Život je prekratak za to!”

Ovo je fotografija koja je zapalila internet. A pogledajte samo sve ove preslatke fotkice:

Izvor: Ultra.ba

petface viber

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBEZOBRAZLUK I NASILJE: Deca spasila macu kojoj je neko ZAGIPSIRAO NOGE!
Sledeći tekstR.I.P. ČUPKA: Ova nesrećna i zlostavljana ženkica nije izdržala, SVI SMO U BOLU…

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime