Naslovna VESTI MAČKE LJUBAV: Čvrsti zagrljaj dve mace u Prihvatilištu obišao svet! (VIDEO)

LJUBAV: Čvrsti zagrljaj dve mace u Prihvatilištu obišao svet! (VIDEO)

0
zagrljaj dve mace petface

Zagrljaj dva čoveka, dvoje mladih, zagrljaj dve mace. Sve deluje kao savršenno skladan niz. Ovo je, kako kažu, treći nivo ljubavi 🙂

Naime, u četvrtak „Cumberland County Animal Shelter“ u Severnoj Karolini, postalo je možda i najpoznatije sklonište za životinje na svetu i to zahvaljujući ovoj slici – zagrljaj dve mace, sestre, koje čekaju svoju neizvesnu budućnost.

Mace su napuštene, nađene na ulici i u registar zavedene kao: slatka narandžasta prugasta maca pod brojem A219440 i njena sestra – narandžasto bela prugasta maca – A219441. Njih dve su našle utehu jedna u drugoj, a zagrljaj dve mace je postala nova definicija ljubavi i privrženosti!

zagrljaj dve mace petface

Video obiluje slatkoćom dve lepotice, ali i „opomenom“ koliko strašno može biti preživljavanje u skloništu i čekanje na bolju budućnost! Pogotovu za dve malene mace.

Zaposleni u skloništu, izjavili su da su mace stare oko pet meseci i da su trenutno „date“ na udomljavanje preko „Purfect Purbaby Rescue“, lokalnog skloništa za mace.

Oni su na svojoj Facebook stranici napisali da će mace biti udomljene isključivo zajedno, jer niko ne želi da ovu ljubav prekine!

Ovaj zagrljaj dve mace će vas podsetiti da ovog sumornog, kinog dana uradite nešto divno za osobu koju volite! Pogledajte 🙂

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.